娛樂滿紛 26FUN's Archiver

胡生 發表於 2017-5-25 10:40 PM

無線電視直播明晚英國足總盃....

[url]http://hk.filter-170/hk/bkn/cnt/entertainment/20170525/bkn-20170525201115995-0525_00862_001.html[/url]
無綫取得《英格蘭足總盃決賽》香港區獨家播映權,身為「波友」及無綫藝人的馬國明坦言一定支持,更指絕對是好事,他接受東網訪問時謂:「梗係好啦!我成日覺得呢啲足球盛事最好唔使錢睇,咁就更多人睇到,何況阿仙奴、車奴士好多fans,德國盃多蒙特我自己都好鍾意,我相信好多香港人都好鍾意,呢啲球賽唔使錢梗係支持啦!多啲人睇最好添!」

support唔使錢睇波:good::clap:抵讚

地溝男 發表於 2017-5-25 11:10 PM

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

胡生 發表於 2017-5-26 07:33 PM

[quote]
睇完足總盃睇德國盃 :clap: :lol: :clap:

樂視體育停播英格蘭足總盃(FA Cup)決賽(阿仙奴對車路士)直播,惹來球迷不滿之際,TVB(電視廣播、0511)今日宣布,取得足總盃於香港地區的直播權,並將於周日(5月2 ...
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4343980&ptid=317236][color=#999999]地溝男 發表於 2017-5-25 11:10 PM[/color][/url][/size][/quote]

明晚英國足總盃..評述
袁文傑與英足盃兩大勁爆話題終極合作,據知袁文傑已經收到TVB的通告,將會在周六直播賽事中現身,他跟陳百祥被邀請擔任嘉賓睇波,與資深足球主播鍾志光及潘文迪齊齊陪球迷睇這場球賽,對於公司有此安排,袁文傑自己都覺得好驚喜!

唔想睇廢叻:yy30: 袁文傑+鍾志光正:yy02:

迦樓羅女王 發表於 2017-5-26 07:48 PM

作籃球迷 , 我想問下 ... 點解足球無單擋戰術???

地溝男 發表於 2017-5-27 02:31 PM

地溝男 發表於 2017-5-27 02:35 PM

頁: [1]