娛樂滿紛 26FUN's Archiver

電騙男 發表於 2017-7-20 03:10 PM

長州覆核王吊鳩葛珮帆、柯創盛假學歷呃議席

[size=6]真 ‧ 英雄 [/size] :clap: :good: :clap:

[font=&quot][size=18px]【星島日報報道】「長州覆核王」郭卓堅今日入稟高院,針對立法會議員葛珮帆及柯創盛,要求法庭頒令取消他們的議員資格。郭指兩人用虛假學歷欺騙得來議席,用不法手段欺騙公眾投票支持他們。[/size][/font]
[font=&quot][size=18px]郭卓堅指因入稟挑戰梁振英特首地位案,已有心理準備破產。關於今次入稟,答辯人在橫額及網站等宣傳物品上虛報學歷,誤導市民。葛珮帆所讀的大學greenwich university hawaii,在90至96年成立,但她卻曾聲稱9年內獲得學士碩士及博士,再者該地址是校長的地址,未獲當地教育部門認可,最後更倒閉。而柯創盛曾聲稱在英國一間大學取得碩士,該校已公布柯從未在該校就讀。[/size][/font]

電騙男 發表於 2017-7-20 03:12 PM

[size=6]擺到明呃學歷做假,呢的就真係要取消議席 [/size]:nogood:

電騙男 發表於 2017-7-20 03:14 PM

[size=6]支那強項 = 貪腐、做假 [/size]:noway:

FUWING 發表於 2017-7-20 06:46 PM

唔好申請法援,自己掏銀兩打好啦,咪你玩野我付鈔!:nogood:

ELCM 發表於 2017-7-20 08:08 PM

[font=&quot][size=18px]支持Mr.[/size][/font][font=&quot][size=18px]郭:good:[/size][/font]

自拍男 發表於 2017-7-20 09:45 PM

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

殺破狼 發表於 2017-7-21 09:25 AM

[quote]唔好申請法援,自己掏銀兩打好啦,咪你玩野我付鈔!:nogood:
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4354332&ptid=318111][color=#999999]FUWING 發表於 2017-7-20 06:46 PM[/color][/url][/size][/quote]689用公帑覆核 唔見你咁講

電騙男 發表於 2017-7-21 09:30 AM

[quote]689用公帑覆核 唔見你咁講
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4354397&ptid=318111][color=#999999]殺破狼 發表於 2017-7-21 09:25 AM[/color][/url][/size][/quote]

[size=6]同殺破狼越黎越夾 [/size]:clap: :cheers: :clap:

ELCM 發表於 2017-7-21 11:30 PM

[quote]689用公帑覆核 唔見你咁講
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4354397&ptid=318111][color=#999999]殺破狼 發表於 2017-7-21 09:25 AM[/color][/url][/size][/quote]屌得好

地溝男 發表於 2017-7-22 12:25 AM

Grandfather 發表於 2017-7-22 12:50 AM

上邊D官學歷作風異曲同工牙:kicking:

地溝男 發表於 2017-7-22 12:54 AM

Grandfather 發表於 2017-7-22 12:56 AM

韓國大大個女異曲同工牙

Grandfather 發表於 2017-7-22 12:57 AM

有權一定撹世襲保住利益冚家富貴

地溝男 發表於 2017-7-22 01:00 AM

Grandfather 發表於 2017-7-22 01:02 AM

港人之恥

FUWING 發表於 2017-7-22 08:11 PM

689贏官司唔使賠,條友贏過幾多次?邊次唔係納稅人比?:nogood:

頁: [1]