娛樂滿紛 26FUN's Archiver

迦樓羅女王 發表於 2018-5-1 02:38 PM

元老理性分析 : 跑WIN蔡思貝既可能性

首先 , 列舉蔡思貝既一系列數字 :
10公里跑50MINS , 20公里跑110MINS(1H50MINS)

再列舉元老既一系列數字 :
8年前--3公里跑15MINS , 18年前3公里跑12MINS ...

可以到 , 蔡思貝跑10公里既平均速度 , 都唔會比我8年前
跑3公里既平均速度慢 ... 如果跑既只係3公里 ,
蔡思貝速度恐怕可以快多1/3 , 即係話好可能10MINS搞掂
咁即係話 , 比18年前既元老仲快 ...

又即係話 , 無論係中距離定長距離 , 元老都無可能捉到 ...
咁短距離呢??? 好可惜元老短跑從來都唔快 ,
18年前100米都要跑13秒幾 , E+我唸要18秒都未必得 ,
而蔡思貝咁跑得既女仔 , 其實咩距離都唔會太慢

再縮短D , 10米20米呢??? 更可悲既係 , 元老起步都唔快

自拍男 發表於 2018-5-1 02:45 PM

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

迦樓羅女王 發表於 2018-5-1 03:04 PM

[quote]
日本業餘大叔跑贏蔡思 :clap: :drool: :clap:
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4395375&ptid=323386][color=#999999]自拍男 發表於 2018-5-1 02:45 PM[/color][/url][/size][/quote]越來個大叔訓練得咁辛苦 , 就係為左扑女 ... :haha:

自拍男 發表於 2018-5-1 03:06 PM

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

迦樓羅女王 發表於 2018-5-2 10:09 AM

[quote]

扑架妹 :drool:
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4395382&ptid=323386][color=#999999]自拍男 發表於 2018-5-1 03:06 PM[/color][/url][/size][/quote]我扑蔡C就夠:drool:

迦樓羅女王 發表於 2018-5-3 01:41 PM

:drool::drool::drool:
[youtube]ipdyNZ6wD2w[/youtube]

sarmsan 發表於 2018-5-3 04:31 PM

洗乜計到咁呢

頁: [1]