娛樂滿紛 26FUN's Archiver

迦樓羅女王 發表於 2018-7-14 08:40 AM

元老又發春夢拉 : 發完先知 , 原來自己鐘意小婊子

注意 : 小婊子唔係淫婦 , 係兩樣野來 ...

我個夢係咁既 ... 我回到台灣 , 係個餐館裡遇好多舊同學 ,
仲有好多著得清涼既囡囡(甚至霸奶側漏既囡囡)
:dev::dev::dev:

呢個佔個夢OVER70% , 但唔係重點就唔講勒 ...
重點係最後來左一批相熟既舊同學 , 其中有三個女仔 ,
一個係曾經對我有好感既乖乖女 , 一個撩(玩)過我既小婊子
另一個係打醬油既

我地6個人 , 乖乖女同醬油女坐對面 , 我同小婊子坐同一面
但中間隔左個人 ... 當時乖乖女見到我仲有D小臉紅 ,
小婊子見到我只係禮貌性既打招呼 , 甚至有少少不屑既神性

咁醬油女就想做紅娘拉 , 係咁撥我同乖乖女以前d事 ,
好似一齊溫書果D咁 ... 佢越講小婊子越不爽 ,
突然我隻手比人拉左一拉 ... 原來 , 小婊子既手越過椅背 ,
偷偷拉住我既手 !!!

我立即望過去拉 , 佢己經解左第一粒鈕扣 , 扮用領口撥涼咁
向我派福利 ... 小小既奶溝比我睇晒拉 , 我當然精神一震拉

吹水要散水果陣 , 等我話會塔咩走果陣 , 佢就話同我順路 ,
上到車後就話想參觀我既酒店房 ... 咁大家都明拉 !!!
之後 ... 我阿媽就叫醒左我 ... ^.^"

DQ男 發表於 2018-7-14 10:05 AM

[quote]注意 : 小婊子唔係淫婦 , 係兩樣野來 ...

我個夢係咁既 ... 我回到台灣 , 係個餐館裡遇好多舊同學 ,
仲有好多著得清涼既囡囡(甚至霸奶側漏既囡囡)
:dev::dev::dev:

呢個佔個夢OVER70% , 但唔係重點就唔講勒 ...
重 ...
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4410181&ptid=325745][color=#999999]迦樓羅女王 發表於 2018-7-14 08:40 AM[/color][/url][/size][/quote]

[size=6]爽爆 [/size]:drool:

迦樓羅女王 發表於 2018-7-14 11:29 AM

[quote]

爽爆 :drool:
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4410185&ptid=325745][color=#999999]DQ男 發表於 2018-7-14 10:05 AM[/color][/url][/size][/quote]D女人係賤賤地先正:dev:

DQ男 發表於 2018-7-14 11:38 AM

[quote]D女人係賤賤地先正:dev:
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4410228&ptid=325745][color=#999999]迦樓羅女王 發表於 2018-7-14 11:29 AM[/color][/url][/size][/quote]

[size=6]嘉樺 [/size]:drool:

頁: [1]