娛樂滿紛 26FUN's Archiver

自拍男 發表於 2018-10-21 02:49 PM

星期日 yahoo33 有乜野做?

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

yahoo33 發表於 2018-10-21 03:16 PM

係! Deamcatcher最後一日宣傳 已經無機會攞冠軍 失望加失落:crybye: 要等日本出道同izone出道

講獨男 發表於 2018-10-21 03:24 PM

[quote]係! Deamcatcher最後一日宣傳 已經無機會攞冠軍 失望加失落:crybye: 要等日本出道同izone出道
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4429143&ptid=328078][color=#999999]yahoo33 發表於 2018-10-21 03:16 PM[/color][/url][/size][/quote][size=6]夢見青春期無機會攞冠軍 [/size]:cry:

yahoo33 發表於 2018-10-21 04:34 PM

[quote]夢見青春期無機會攞冠軍 :cry:
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4429147&ptid=328078][color=#999999]講獨男 發表於 2018-10-21 03:24 PM[/color][/url][/size][/quote]
[size=4]攞唔攞到冠軍其實係其次 不過俾人話知名度低無人氣睇唔起 我就接受唔到
因為知名度問題我都同人嘈過 唔攞一次冠軍d人一定都會話[size=4]低[/size]知名度
GFriend初出道時都俾人批評e樣唔得果樣又[/size][size=4]唔得樣差身材差
到宜家又如果... Top 10女團 仲有無人話[/size][size=4]GFriend[/size][size=4]人氣[/size][size=4]低 最後都係為名譽而戰
[/size]

自拍男 發表於 2018-10-21 07:37 PM

yahoo33 發表於 2018-10-21 11:48 PM

[size=4]分享件我睇dreamcatcher reaction嘅事件 事緣拍片條女話自己唔鐘意Rock Song
引起有d InSomnia不滿 之後條女要出片道歉 點知條女自己之後都仲有出dreamcatcher嘅片
仲好似有d中毒現象 唔知係唔係突然間鐘意dreamcatcher 如果唔係一開始否定就唔會出現誤會啦
[/size]

自拍男 發表於 2018-10-22 12:01 AM

頁: [1]