娛樂滿紛 26FUN's Archiver

迦樓羅女王 發表於 2018-12-12 10:51 AM

其實覺得 智雯 個性同 羽月希 有D似

小弟身為羽月希長期粉絲 , 知道佢出道十年 ,
基本上就係咩角色都演過 , 但係最深入民心既應該
就係果種帶點蠢萌/呆萌  咩都聽男人講既角色 ,
無論係小醫護  比小屁孩搞  比電車痴漢搞 ,
全都逆來順受 ... 雖然好多女優都會演呢種角色 ,
但都無佢個FEEL咁任人擺佈 , 屬於極易推倒體質 ,
甚至菊門也為君開~~

智雯演既角色類型更多 , 不過自己阿愁一角出現後
加上佢係訪問同真人騷 , 表演出來既真實人格
阿DUS ... 令我覺得佢都係 "咩都聽男人講" ,

易推倒體質 ... 絕對係男人終極夢想女友 !!!
:drool::drool::drool:

自拍男 發表於 2018-12-12 10:24 PM

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

迦樓羅女王 發表於 2018-12-13 08:49 AM

[quote]
哈比人系列 :D  :drool:  :D
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4437398&ptid=329153][color=#999999]自拍男 發表於 2018-12-12 10:24 PM[/color][/url][/size][/quote]智雯又點會係哈比人??? 其實就算係羽月希都唔算拉 ...

講真 , 我開呢個POST既真意 , 係想講 ... 我己經係智雯身上
幻想緊羽月希既日常劇情姐
:drool::drool::drool::drool::drool:

電騙男 發表於 2018-12-13 09:08 AM

[quote]智雯又點會係哈比人??? 其實就算係羽月希都唔算拉 ...

講真 , 我開呢個POST既真意 , 係想講 ... 我己經係智雯身上
幻想緊羽月希既日常劇情姐
:drool::drool::drool::drool::drool: ...
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4437432&ptid=329153][color=#999999]迦樓羅女王 發表於 2018-12-13 08:49 AM[/color][/url][/size][/quote]
[size=6]幻想緊小蠻既日常性生活 [/size]:drool:

迦樓羅女王 發表於 2018-12-13 09:56 AM

[font=微軟正黑體, &quot][size=14px]... 我想我說的不清楚[/size][/font]

[font=微軟正黑體, &quot][size=14px]我應該 "最易推倒" 的 , 而不應該說 "最想推倒" 的 ,[/size][/font]
[font=微軟正黑體, &quot][size=14px]因為 "最想推倒" 就如有人所言 , 就是自己最愛的女優 ...[/size][/font]

[font=微軟正黑體, &quot][size=14px]不過我的真正意思是 , 被推倒後最讓男人為所慾為的 [/size][/font]

[font=微軟正黑體, &quot][size=14px]說真的 , 好似小步那些 "氣場" 這麼強大的 ,[/size][/font]
[font=微軟正黑體, &quot][size=14px]其實男人都是想看她推倒後如何反抗 , 再將她精服 !!![/size][/font]

[font=微軟正黑體, &quot][size=14px]就是風間大媽那種 , 就更加名為 "推倒" , [/size][/font]
[font=微軟正黑體, &quot][size=14px]實際在秀各種風騷入骨既媚功 , 一切都是因她的引誘 ...[/size][/font]

[font=微軟正黑體, &quot][size=14px]真正被推倒就無力反抗 , 任由男人擺佈的就是羽月希[/size][/font]

kk1993 發表於 2018-12-13 10:02 PM

同感

迦樓羅女王 發表於 2018-12-14 05:10 AM

大家唔想J 智雯咩???

胡生 發表於 2018-12-14 04:35 PM

[quote]大家唔想J 智雯咩???
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4437559&ptid=329153][color=#999999]迦樓羅女王 發表於 2018-12-14 05:10 AM[/color][/url][/size][/quote]

智雯少jj..j胡杏..施華.立花多d:yy03:

自拍男 發表於 2018-12-15 12:21 AM

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

頁: [1]