娛樂滿紛 26FUN's Archiver

迦樓羅女王 發表於 2019-3-29 08:38 AM

林鄭唔握手係羞辱誠哥??? 你信燒若元 , 定元老???

[i=s] 本帖最後由 迦樓羅女王 於 2019-3-29 09:21 AM 編輯 [/i]

[font=Roboto, Arial, sans-serif][size=10px][youtube]3nVRX_Yscds[/youtube]

[color=#111111][size=14px]講真 , 我覺得林鄭唔握手既最大原因為 , 就係表明政治立場 ... 至於點解有咁既政治立場 , 我唔知道十幾年前 , 我都係好單純咁以為 , 人無論咩時候都應該要有禮貌 ... 直到有一次 , 有個咩 "反靚模大聯盟" 本來有少少回响 , 但之後一次個領袖 , 好似係比娜姐接見左之後 , 因為笑得燦爛左 , 就比人話 "見到靚女就笑到見牙唔見眼 , 之前擺明係酸葡萄" , 自此 "反靚模大聯盟" 就收左皮 , 而我亦自此發現 "無禮貌" 有時係表達立場所必需 ... 所以之後梁振英(定林鄭???)有次伸想同黃之鋒握手 , 黃之鋒唔握 , 我都明白佢既原因[/size][/color]
[/size][/font]
[font=Roboto, Arial, sans-serif][size=10px][/size][/font]

迦樓羅女王 發表於 2019-3-29 09:33 AM

同埋係咪主人迫你做 , 你唔做 , 就=你羞辱主人???:haha:

迦樓羅女王 發表於 2019-3-30 05:07 PM

煒哥對奶真係無敵:drool:
[youtube]bBB-ak5dCLI[/youtube]

DQ男 發表於 2019-3-30 05:18 PM

[quote]煒哥對奶真係無敵:drool:
bBB-ak5dCLI
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4456447&ptid=331480][color=#999999]迦樓羅女王 發表於 2019-3-30 05:07 PM[/color][/url][/size][/quote]
[size=6]阿嬌當年真係無敵 [/size]:yy03:

頁: [1]