娛樂滿紛 26FUN's Archiver

DQ男 發表於 2019-4-20 11:21 PM

劉浩龍:沒有發現二人有異樣,ThomasKoon 點評?

[size=6]有都唔講 [/size]:yy03:   :dev:   :yy03:

[font=&quot][size=18px]今日(17日)動畫片《女皇哥基大冒險》舉行首映禮,劉浩龍在當中飾演奸角査理:「所以把聲要沈嘅,奸唔係話要殺人放火。因為我本來係女皇(羅蘭聲演)最愛嘅至尊狗,但歷斯出現令我失寵,於是我心生不憤想趕走佢!」[/size][/font]
[font=&quot][size=18px]劉浩龍又稱這次是第一次挑戰配音:「其實好恨呢個工作,細細個睇卡通片,第二日返到學校就會同同學角色扮演,用聲音重演返片段,小朋友嘅時候一直都係咁玩,經過咁多年終於有機會幫卡通片配音,非常開心。始終歌手都係用聲音去工作,其實同配音員都相近,所以希望多啲呢啲工作。」 [/size][/font]
[font=&quot][size=18px]說到昨日(16日)令全城哄動的「安心事件」,當晚亦在飯局現場的劉浩龍被問到有沒有發現什麼端倪,他說:「其實真係冇發現,只不過有個朋友生日,一班人一齊食飯。」又左右而言他地迴避說:「我淨係發現丁子高喺隔離食咗好多嘢。」當記者再次追問,劉浩龍說:「不如唔好講呢件事!」[/size][/font]

yahoo33 發表於 2019-4-20 11:48 PM

[size=4]根本無可能無野 小小都應該都有d 聽講兩條友都唔係短時間 [/size]

DQ男 發表於 2019-4-20 11:56 PM

[quote]根本無可能無野 小小都應該都有d 聽講兩條友都唔係短時間
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4460309&ptid=331989][color=#999999]yahoo33 發表於 2019-4-20 11:48 PM[/color][/url][/size][/quote]

[size=6]二年 [/size]:yy03:

迦樓羅女王 發表於 2019-4-23 09:16 AM

[quote]根本無可能無野 小小都應該都有d 聽講兩條友都唔係短時間
[size=2][url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4460309&ptid=331989][color=#999999]yahoo33 發表於 2019-4-20 11:48 PM[/color][/url][/size][/quote]可能知黃小姐搵緊食 , 但未必知許生己經 ...

自拍男 發表於 2019-4-23 02:00 PM

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

ThomasKoon 發表於 2019-4-23 03:32 PM

[b] [url=http://www.26fun.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=4460307&ptid=331989]1#[/url] [i]DQ男[/i] [/b]

師兄咪醒囉,扮唔知,好似嗰啲二打六咩,無啦啦衝出嚟柒....

自拍男 發表於 2019-4-23 03:36 PM

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

頁: [1]