<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 小小康 at 2007-3-10 02:24:

唔係屈原o拿......
係播,上星期日出海玩,爽啦???
咁屈原東啦~

我出海釣魚之嘛~
Originally posted by 小小康 at 2007-3-10 02:32 AM:

駛乜老細叻,請個下屬叻就得!!!!
正如小李子.....
所以咪就係話d下屬叻囉.......識得深藏不露,又吾功高蓋主
Originally posted by belibala at 2007-3-10 02:29 AM:

clkgtr la, 港大EE, 諗諗la
港大飯店
Originally posted by clkgtr at 2007-3-10 02:24:

仲做得, 都好精壯吓噃
老而彌堅,老馬有力~
Originally posted by belibala at 2007-3-10 02:25:

博你玩鋤大D派錢呀
死仔又捉人痛腳~~
Originally posted by playbr2 at 2007-3-10 02:36 AM:

所以咪就係話d下屬叻囉.......識得深藏不露,又吾功高蓋主
馬世民(simon murray) 功高蓋主, 就甘叮左
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-10 02:36:

咁屈原東啦~
我出海釣魚之嘛~
咁釣到泥猛冇?
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-10 02:27 AM:

standard requirement 嘛...........
fooking you 都得咖,你一定請~~~
唔駛咁嚴呀
Originally posted by belibala at 2007-3-10 02:34 AM:

D大行真係甘ga, 唔理你做唔做到野,出名大學MBA一定請, 最多做唔掂炒左佢. 第一年有成十皮野美金
不過入得呢一個level既Uni, 差既機會率點都低d既  
Originally posted by cyc1 at 2007-3-10 02:39 AM:

唔駛咁嚴呀
免得你玩老闆d女
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。