<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [AV NEWS] S1正式開始為みひろ(Mihiro)宣傳
返回列表 回復 發帖

[AV NEWS] S1正式開始為みひろ(Mihiro)宣傳

S1官網自6月初公佈みひろ會係8月加盟後,
係今個月已經正式開始為みひろ宣傳,今個
7月S1官網既Wallpaper月曆下載既主角就係
みひろ,另外S1官網都上載段みひろ既自我介
紹片段,8月19號就可以睇到みひろ加盟S1後
首作,到時係S1果d咁薄既格仔之下,大家就可
以清清楚楚睇到みひろ打真軍喇!!再唔係之前
果d借位假做既野!!!!!

みひろ加盟S1既自我介紹片段:
http://www.youtube.com/watch?v=VwYbfQRry7U

[ Last edited by fairykingprawn on 2007-7-4 at 01:06 PM ]
慘不忍睹

睇完maxa的解禁..............大失所望!

再睇埋後欄......................OMG!

佢演出前應該剪下啲雜草!不過後欄冇得搞lu~ 不知天生是黑還是後天培養?

而家我終於知道為什麼以前一直都假插呢?!

Originally posted by kakeidevil at 2007-7-4 01:15 PM:
慘不忍睹[/siz...
大格有大格好呢
Originally posted by kakeidevil at 2007-7-4 01:15 PM:
咁d既格仔薄唔薄??睇得清唔清楚
男優條野o係mihiro下面出出入入??
後欄黑oh my god!!!另外我睇左S1
明步最新果套亂交,明步pat pat d
皮膚又係唔知有咩事,起曬粒粒!!!!
無知一問...

我想問下佢之前係做咩架?唱歌拍戲o個d定不嬲都拍開av???
Originally posted by fairykingprawn at 2007-7-4 13:53:

咁d既格仔薄唔薄??睇得清唔清楚
男優條野o係mihiro下面出出入入??
後欄黑oh my god!!!另外我睇左S1
明步最新果套亂交,明步pat pat d
皮膚又係唔知有咩事,起曬粒粒!!!!
明步pat pat好似不嬲都係咁  
另外明步既亂交片 比起其他s1女優如遥めぐみ 穂花既亂交片黎講一D都唔亂交
好普通下

另另外Mihiro後欄雖然黑 但係睇佢咁樣比男優搞  有幾正下
另另另外 好期待Mihiro既亂交片

[ Last edited by head on 2007-7-4 at 02:23 PM ]
上面條女叫咩name呀?
可能曬黑既呢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [AV NEWS] S1正式開始為みひろ(Mihiro)宣傳

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。