<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 《出馬擂台陣》
返回列表 回復 發帖
都叫大家訓身架啦
不過我知道冇人信
今次成績
ivanland 揀得準+15+4眾威旺+6+1強中霸+3中國智駒+0        =+29
小小康 眾威旺+6+1得眾+0有景+15+6最佳孖寶+0               =+28
chrislovegill更奇妙+6+1眾威旺+6+1驃驥王+6+1悅勝豪情+0    =+21
^^優之良品 龍門客棧+3眾威旺+6+1馬風雲+0藍基因+6+2   =+18
belibala 神勇將軍+6+1時代明星+4+1威財寶+4+2團隊精神+0 =+18
KLF  更奇妙+6+1驃驥王+6+1悅勝豪情+0最佳孖寶+0           =+14

最新成績
1) 小小康        =100+28=128
2) ^^優之良品 =87+18=105
2) ivanland      =76+29=105
3) KLF            =69+14=83
4) belibala        =62+18=80
6) jimjim12      =74
7) chrislovegill   =43+21=64
Originally posted by 小小康 at 2008-5-15 10:52 PM:
今次成績
iva...
唔該康哥
Originally posted by belibala at 2008-5-15 23:54:
唔該康哥

明天北上,出馬先
8) 14 勁有盈
9) 13 友誼至上
10) 3 勝眼光
11) 8 馬威力
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-14 22:41:
唉............又比KK講中,全軍覆沒
尾場返身一擊..........1~2單Q ,信我就重擊$1000
唔中賴我
Originally posted by 小小康 at 2008-5-16 00:33:

明天北上,出馬先
8) 14 勁有盈
9) 13 友誼至上
10) 3 勝眼光
11) 8 馬威力
一路順風......安全至上
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-16 09:25:

唔中賴我
我中條$140幾蚊大大隻字心水Q,你都唔係咁椅加我幾分
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-16 17:22:

我中條$140幾蚊大大隻字心水Q,你都唔係咁椅加我幾分
你條Q有百幾蚊咩?
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-16 17:24:

你條Q有百幾蚊咩?
話明重點叫買$1000,如果信我贏$14000如果信我少少買$100,都可以贏$1400
你咁都冇D表示
出馬
R2 (8)快而勝
R8 (14)勁有盈
R9 (8)時尚風采
R11 (5)黃金好勁

祝大家好運
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 《出馬擂台陣》

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。