<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 有無人去左Leah Dizon個Miniconcert?
返回列表 回復 發帖

有無人去左Leah Dizon個Miniconcert?

我去左
仲要入到VIP位
但就因為係VIP位
所以影唔到相
食蕉係正我旁邊....
佢成日正換左兩套衫....
作為佢既Fans
我當然有大叫等
不過就很不幸地差點點才拿到簽名ball ball
個MC點英文真是差到..........
最好笑既就是Leah頭太大帶不了頂青蛙帽........
最尾用左好差的國語唱左周董事長的聽媽媽的話
(Leah把聽媽媽的話講成馬英九....HA)
有無人拿到BALL BALL呀?
我有去 @@
但係要同人逼...
想問下VIP位點有架?
我企係對住台既右面3,4行////
唔好話影相/片....D保安真係有做野 == ....
我差D都俾人捉到...影左幾張je...
但leah真係好索...電死人
佢掟波落黎果陣D人真係搶到痴左....
我旁邊果個男人跳到幾米高......都搶唔到....= =
開頭係公仔...之後係波....
有人真係講i love you leah~ i love you too~ i love you three...
佢答i love you four = =吹漲///

短就短左D...又唔俾影相
但為左睇leah都ok...真係俾佢電到暈....

[ Last edited by michelle_tom on 2008-3-26 at 11:59 PM ]
Originally posted by michelle_tom at 2008-3-26 11:54 PM:
我有去 @@
但係要同人逼...
想問下V...
講i love you leah同i love you three既人就是我後面
其實我講左i love you four
不個Leah無理我......
Leah好似想比我
不過大力個頭.......
唔講依點啦
我見無位
未跟住一點唔識既人入去(個到好像無人)
奇蹟的無人stop me........
我show張票(普通版既)比佢都得
後來我先知道那先係vip位
我係企第1行
我右手面少少那兩人朋友竟有....free 寫真集
好險......差點比人趕走.....
據我旁邊既人講
其實bma預番哂all vip票
仲要有超多vip票係bma到未派出去......

[ Last edited by ulysses on 2008-3-27 at 12:33 AM ]
Originally posted by ulysses at 2008-3-27 12:04 AM:

講i love you leah同i love you thr...
原來係你講
你係咪買碟拎飛架? 你幾時入場?
我係中左Touch既獎...本來仲有free寫真集同碟 但counter果個人唔俾寫真集同碟, only飛...仲要態度差...好受氣...真係差D想鬧佢....

(其實我對新果本寫真集冇興趣 )

不過leah真係好鬼死索 XD 你又點睇

[ Last edited by michelle_tom on 2008-3-27 at 12:20 AM ]
Originally posted by michelle_tom at 2008-3-27 12:17 AM:

原來係你講
...
買諜
不過仲未返貨
可能touch既都係
你可以等正式賣時再問下touch.....
我覺得真人仲好過上鏡
仲鬼妹點添......
本寫真集應該就是舊圖集合....
Originally posted by ulysses at 2008-3-27 12:32 AM:

買諜
不過仲未返貨
可能touch既都係
你可以等正式賣時再問下touch.....
我覺得真人仲好過上鏡
仲鬼妹點添......
本寫真集應該就是舊圖集合....
大部分都係新相
係中間interview果度有幾版舊既only
http://www.youtube.com/watch?v=ax42GamNNlg

有人upload左片  =]]
Originally posted by michelle_tom at 2008-3-27 01:59 AM:
http://www.youtube.com/watch?v=ax42GamNNlg

有人upload左片  =]]
哩位死士做到野bor!=)
d保安真係衰到爆~
想影下相留念都唔得~>.<

[ Last edited by gigg11 on 2008-3-27 at 04:57 AM ]
按照個角度我可以判斷到佢就係我格離個位bma親屬.....
因為佢有人照....
所以無有拍.......
其實我都唔知點解唔俾影
就算係傳媒都only俾影得3首歌...
其實影左咪就係變相幫佢宣傳...
真係唔知扮大牌定點...

唉...佢又就快走啦...
http://www.youtube.com/watch?v=FotGW6Kn-6o
睇下止咳啦....

[ Last edited by michelle_tom on 2008-3-27 at 02:56 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 有無人去左Leah Dizon個Miniconcert?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。