<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-12 03:29 PM:

你問係咪佢領先緊嘛, 咁咪答你囉 :h...
真唔好意思啊```克克超人```琴晚累你输钱
我呢度唔系场场都有大细波买架```衣家欧国杯多左好多野玩啊```
有得选under/over1.5 under/over2.5 under/over 3.5
又有```买2个结果```例如:葡萄牙赢输````葡萄牙平赢```葡萄牙平输```同亚洲盘上下盘差唔多啦```不过陪率好低

你没再发个句野出来```唔系我没就没咩信心```再讲```我未决定买咩```
德國使唔使咁癲呀?
1.55咋...
今晚分分中變1.45
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-12 04:57 PM:
德國使唔使咁癲呀?
1.55咋...
今晚分分中變1.45
我呢度
Croatia   5.50->  6.00   今日早上到衣家没变过      
Draw 3.4-> 3.45     
Germany  1.65->1.60

Austria  3.15   呢场暂时没变过```     
Draw  3.50     
Poland  2.10
Originally posted by supreme12 at 2008-6-12 17:08:

我呢度
Croatia   5.50->  6....
全世界睇好德國嬴...
查實有冇唸過德國呢場可以打和,只要下場狂炒奧地利就可以首名....

當然以波論波,德國係好大機會嬴...
但我呢d陰謀論者話打和~~~~~~~~~~

我決定買波膽既錢都慳番
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-12 05:53 PM:

當然以波論波,德國係好大機會嬴...
但我呢d陰謀論者話打和~~~~~~~~~~
成日刀陰謀論!!玩周周la

同我攞色文
条櫻花仲未同你計~大lin雞奸犯
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-12 05:53 PM:

全世界睇好德國嬴...
查實有冇唸...
系啊```不过没理由有得赢唔赢架```
情况好似葡萄牙甘```最后米又系赢左```
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-12 18:10:

成日刀陰謀論!!玩周周la

同我攞色文
条櫻花仲未同你計~大lin雞奸犯
我話3日比色文...
唔係既禁言1日咖wo

你死喇~~
Originally posted by supreme12 at 2008-6-12 18:32:

系啊```不过没理由有得赢唔赢架```
情况好似葡萄牙甘```最后米又系赢左```
得個1.55...唔好話咩...
唔值博,齋睇波算
Originally posted by supreme12 at 2008-6-12 05:08 PM:
我呢度
Croatia   5.50->  6....
德國再跌o既話可以買單win
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-12 06:39 PM:
我話3日比色文...
唔係既禁言1日咖wo

你死喇~~
我代佢出啦

男: 哈哈哈~~~
女: 呀!!!!!!!
男: 哈哈哈~~~
女: ....
男: 呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~呀~
男: 呀.............
女: 嗚嗚嗚
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。