<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-14 16:10:

[-0.5]低水~
照殺我要上盤
片你6分
ok
仲有冇人同我片.....買得大贏得大.....大大都殺起
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-14 09:19:

歡迎你呀jordi

我...
哈哈 , 既然我 " 火羅 " 住咁入o黎 ~
就梗係要玩番舖啦 !

上盤 ~ 辛尼特 ~ 3 分  
可以想像到~聽日大種勇兒既收場
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-14 17:24:

ok
仲有冇人同我片.....買得大贏得大.....大大都殺起
咁有信心....
有冇唸過點解一隊連輸兩場排19,一隊連嬴3場排第8,對賽往積從未嬴過既球隊既然要讓波?
呢場鬼到死....加埋係巴西,仲要唔係巴甲!
莊家升多半格我老虎都要上盤
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-14 05:32 PM:

咁有信心....
有冇唸過點...
你地片邊場?唔係好知,又唔用顏色字注明,
好鬼難睇 ~
今日我仲度緊
Originally posted by jordi at 2008-5-14 17:25:

哈哈 , 既然我 " 火羅 " 住咁入o黎 ~
就梗係要玩番舖啦 !

上盤 ~ 辛尼特 ~ 3 分  
要4分或者雙數,如果唔係輸一半我食你夾棍咖.....你唸過呀

新黎新豬肉....醒3分見面禮過你先~

我片你下盤~~~~~~~

格流打生打死都係為呢場....
博左咁耐度氣都未斷
攞半個博哂你成個......今鋪食硬你
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-14 17:47:

你地片邊場?唔係好知,又唔用顏色字注明,
好鬼難睇 ~
今日我仲度緊
利斯菲體育會 對 國際體育會

利斯菲體育會[0 / -0.5]
太監勇要上盤...
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-14 05:53 PM:

要4分或者雙數,如果唔係輸一半我...
大細超!
哼!輸咁多次比你刀俾d分我玩下,
計今日,我刀係呢左尼度啱啱一個月乍,仲新過佢..
我唔劑牙

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-5-14 at 06:00 PM ]
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-14 17:53:

要4分或者雙數,如果唔係輸一半我...
kakeidevil , 我新黎唔曉規則 ,
既然要雙數 , 而且又片得咁過癮 ,
仲有我唔想你比人話唔公平 ,
所以我改分 !

6 分 ~ 上盤 ~ 辛尼特 !
Originally posted by kakeidevil at 2008-5-14 17:55:

利斯菲體育會 對 國際體育會

利斯菲體育會[0 / -0.5]
太監勇要上盤...
我唔信...[巴西波假波多].....最少贏你半格
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。