<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 浸大男機師夢碎,摸10歲女臀部,ThomasKoon 點睇?
返回列表 回復 發帖

浸大男機師夢碎,摸10歲女臀部,ThomasKoon 點睇?

屎忽鬼

【星島日報報道】20歲浸大男生去年到澳洲參加航空課程後不獲公司取錄,令其機師夢碎,加上與女友分手,惟他不堪打擊而在馬鞍山商場非禮10歲女童臀部。被告早前承認一項猥褻侵犯罪,今於粉嶺裁判法院被判12個月感化令。
辯方指被告區梓濠的兩份報告正面,而且得到家人支持,其父母今亦有到庭旁聽。辯方提到被告已反省過失及承諾不會再犯,且近19日還柙對他而言,亦已有很大警醒。
主任裁判官吳蕙芳判刑時表示希望被告「有好好反省應該做人嘅方向係點」,最終採納感化官的建議,判以感化令。

1000 x 800 PIXEL下載

10歲都唔放過變態佬    
不堪打擊 , 點解唔非禮女友???
又AV上腦!玩細路女!
迦樓羅女王 發表於 2017-11-15 04:50 PM
唔知
又AV上腦!玩細路女!
Thomp 發表於 2017-11-15 04:54 PM
冇大冇細
又AV上腦!玩細路女!
Thomp 發表於 2017-11-15 04:54 PM
咩呀 , 有社會學家指出日本咁少風化問題 , 係因為有AV !!!
咩呀 , 有社會學家指出日本咁少風化問題 , 係因為有AV !!!
迦樓羅女王 發表於 2017-11-15 05:08 PM
d 社會學又AV上腦!
迦樓羅女王 發表於 2017-11-15 04:50 PM
用個屎忽諗嘢嘅人點諗嘢,我哋呢啲用腦諗嘢嘅人係唔會明
用個屎忽諗嘢嘅人點諗嘢,我哋呢啲用腦諗嘢嘅人係唔會明
ThomasKoon 發表於 2017-11-15 07:54 PM
屎忽上腦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 浸大男機師夢碎,摸10歲女臀部,ThomasKoon 點睇?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。