<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 隻蝗講野真係好乞人憎 !!!
返回列表 回復 發帖
佢之前係<使徒行者.臥底遊戲>仲講過 :
我覺得自己好蠢 ... 當其他人玩緊一個勝負遊戲果陣 , 我竟然玩緊一個信任遊戲

哇係喎我屌 , 即係你一個係女神白蓮花 , 其他人係仆街冚家剷拉 !!! 駛唔駛頒個大台最純情花旦獎比你???[/SIZE]
佢之前係仲講過 :
我覺得自己好蠢 ... 當其他人玩緊一個勝負遊戲果陣 , 我竟然玩緊一個信任遊戲

哇係喎我屌 , 即係你一個係女神白蓮花 , 其他人係仆街冚家剷拉 !!! 駛唔駛頒個大台最純情花旦獎比你??? ...
迦樓羅女王 發表於 2017-11-24 10:22 PM
忍一時XXXX系列
隻蝗講野真係好乞人憎 ... 自己無獎就話自己未排夠隊
... 既係咩意思??? 拿獎果D都係因為排夠隊???!!!

zzenKTHTfbw

又話自己唔岩性感 ... 但係小姐 , 你知唔知自企到成隻雞咁??? ...
迦樓羅女王 發表於 2017-11-23 01:02 AM
隻蝗講野錯唔哂...tbb拿獎排隊..或做馬啦...隻蝗d戲真係好x屎.入來tbb差唔多套套女一女二.佢後台夠勁吹佢唔帳
隻蝗講野錯唔哂...tbb拿獎排隊..或做馬啦...隻蝗d戲真係好x屎.入來tbb差唔多套套女一女二.佢後台夠勁吹佢唔帳
胡生 發表於 2017-11-25 04:39 PM
點都好....我係盲撐架喇,唔得咩
ThomasKoon 發表於 2017-11-27 11:08 AM
翠如bb
ThomasKoon 發表於 2017-11-27 11:08 AM
唔係話你盲 , 佢有D造形我都J得起 ... 佢係人格有D問題姐
唔係話你盲 , 佢有D造形我都J得起 ... 佢係人格有D問題姐
迦樓羅女王 發表於 2017-11-27 06:46 PM
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 隻蝗講野真係好乞人憎 !!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。