<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by markpui at 2006-5-19 11:36:

各位師兄唔好玩我啦...

我諗一開始梗係久唔久去佢度
熟左可以傾下電話
再約佢出黎

不過我下個月要出差
唔知去幾耐
我怕番黎既時候
佢已經走左啦  
出差?去幾耐先?
打蛇隨棍上,話比佢知咯~
問埋佢想要乜手信喇~ (當然,佢實話唔駛~)
照買啦,佢知你有心,實高興咖~
驚佢走左?將你呢句說話同佢講咯,大大方方無問題噃~
話唔埋有bonus咖~
交換左電話,掂左
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-19 02:19 PM:

出差?去幾耐先?
打蛇隨棍...
但係話晒萍水相逢
可能轉個頭話唔知你係'mud'水
講d咁既野會唔會好傻仔呢?(佢可能冇咩興趣聽)

而且講手信
我呢次去蘇州
講真大陸冇咩好買
唔知各位大哥有咩suggestion?

anyway
我呢幾日會過去try try
小弟響度唔該晒各位師兄
Originally posted by markpui at 2006-5-20 05:14 PM:

但係話晒萍水相逢
可能轉個頭話...
新相識唔太熟你可以買d當地零食送俾佢....當然要好食啦....

呢d唔太貴佢實收已經女仔看鋪一定會食下零食....送野食唔錯....

跟住你可以影下d相下次再去佢間鋪果陣俾佢睇下一齊傾下等大家多d野講....
依家同佢多左出黎,但係我發覺我係完全唔了解佢既野,(佢周圍既朋友,連佢依家係咪真係單身我都未知呀,佢之前既野呀),好想問佢,但佢通常都話,怕你知左會後悔喎.....之前講過唔知都無乜所謂,不過我發覺時間越耐,越想知,下個月佢生日,我知佢好多朋友同佢慶祝,我問佢想去邊呀,佢問我有無plan先,我話唔知應該plan邊日,正日,定係之前之後,妳咁多friend,唔知你會排我係邊日,(我梗係想正日同佢慶祝喇),不過佢話正日一定係大班friend慶祝.....我被編入左另外一個正日,舊曆,哈哈,一個女人已經難捉摸,估唔到第二個都係,女人呀.......
我係咪真係唔應該唸得太多呢
Originally posted by sharpmd at 2006-5-21 11:20:
依家同佢多左出黎,但係我發覺我係完全...
hahahahahaha~
小弟聽晚覆你同你傾吓啦~
等你呀
好!我決定左喇!
要識補習班個女仔!

我諗到既計得
1_次次坐佢隔離
2_問佢借呢樣借果樣
3_跌筆 跌去佢果邊 叫佢幫我執 再等佢唔覺意放支筆去佢筆袋

各位高手可唔可以就住我d 屎到冇人有既橋俾下意見呢
Originally posted by ianiankuan at 2006-5-21 09:45 PM:
好!我決定左喇!
要識補習班個女仔...
補習班 佢有咩唔識...米專人指導下佢囉...
再唔係話自己唔識...叫佢專人指導下自己都得
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。