<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-5 15:07:

學校其中一個活動
下星期3
繼續做你"應該"要做嘅事先,唔准偷懶~
下星期教你~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-5 03:11 PM:

繼續做你"應該"要做嘅事先,唔准偷懶~
下星期教你~
okok 已經準備好聽日寄小禮物
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-5 04:17 AM:

吓?!
結左婚...........
依家結左婚仲衰過未結婚,日日放工都唔想返屋企......
除非屋企無人,如果唔係有問題,我(佢)都唔會咁做,
離婚真係可能係我地既下一步,依家我同佢都未唸到點好.....
如果我當初知佢結左婚,我一定會唔俾自己攪佢,一定,最慘係我投入左(佢投入左)先知...,而大家都係1顆"直"寞的心
Originally posted by sharpmd at 2006-7-5 08:38 PM:
如果我當初知佢結左婚,我一定會唔俾自己攪佢,一定,最慘係我投入左(佢投入左)先知...,而大家都係1顆"直"寞的心
既然現在至知都無辦法

不過真係麻煩你真係想清楚.......
你結左婚本身我就絕對不建議再搵第二個.......
你而家咁樣.....結左婚同無結有咩分別
你男女朋友離離合合就話好正常.....
背妻出去偷食就真係令我好憤怒!!!

唔准玩包2奶!!!.....你咁樣只會誤左你而家老婆的一生!!!!

boyboy.....要是你結了婚的話....還1對3的話.....
偶可是會憎死boyboy的

md!!既然你覺得而家咁衰........
直頭離婚吧............
(比人告通姦就無謂啦.......)
Originally posted by ilovesai666 at 2006-7-6 04:00:

.........boyboy.....要是你結了婚的話....還1對3的話.....
偶可是會憎死boyboy的..........
唉~ilovesai666,睇怕你都無機會憎死我.............
我就係見自己仲有d本錢先揀嚟揀去都唔知揀邊個好..........
我貪玩、我個心仲好野,所以我點都唔可以結婚住........其實我有個堅持咖,一日未結婚我點揀點玩點溝都得,但如果我肯死入教堂簽紙,我就唔會再蒲再wet要好好咁對另一半咖喇,因為我真係覺得結婚係好神聖咖........一生一世,無得反悔!
(我喺2002年買左隻MYST 結婚介指,都依家未敢比任何一個女人....... )

*md,如果你自問真係唔再愛你另一半,公平d,離婚把啦..........
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-6 08:12 AM:

唉~ilovesai666,睇怕你都無...
雖然我本身不支持1對x
但我欣賞你對結婚的態度
乖~~~
Originally posted by sharpmd at 2006-7-5 08:08 PM:

依家結左婚仲衰過未結婚,日日放工都唔想返屋企......
除非屋企無人,如果唔係有問題,我(佢)都唔會咁做,
離婚真係可能係我地既下一步,依家我同佢都未唸到點好.....
Originally posted by sharpmd at 2006-7-5 08:38 PM:
md兄,
首先我介紹你睇兩套戲,  1,日本電影 ' 失樂園 '
                                 2,韓國電影 ' 快樂到死 '
極之啱現在嘅你睇.

作為一個男人, 婚姻出左問題, 點解你唔去認真解決問題, 同你太太好好商量. 反而去逃避.
每一件事情都需要經歷先會成長, 婚姻都唔例外.
唔好搵藉口俾自己, 應該揾理由去解決問題.

第二, 根本呢個女人結唔結左婚, 你都唔應該攪 & 投入, 又揾藉口啦.
寂寞唔係大(曬)架.

小弟有小小提意, 唔知你啱唔啱用.
1, 先唔好再見個女人. 大家冷靜吓. (你同佢係 wrong time, may be right person)
2, 解決同太太嘅問題, 唔好拖泥帶水. 兩個人結得婚, 就準備一世架啦, 咁易放棄.
(你同太太當初係 right time, right person 架)
Originally posted by ilovesai666 at 2006-7-6 13:46:

雖然我本身不支持1對x
但我欣賞你對結婚的態度
乖~~~
好嘢~~~有人讚我乖~~~

Originally posted by Lyon at 2006-7-6 07:53 PM:

md兄,
首先我介紹你睇兩套戲...
2套都睇過,依家真係要認真去唸下,下一步...
多謝你地既意見
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。