<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-11 12:48 AM:
第一,你同佢傾過幾多次計先?第二,...
果然係高人!!!!

小弟又有chance 學野啦
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-11 12:48 AM:
"呢個世界無不落城牆嘅"

有仔照去 ???
Originally posted by homan~ at 2005-5-11 02:49 AM:

"呢個世界無不落城牆嘅"

有仔照去 ???
小弟對呢樣野有保留
假如個女仔同本身男友係相安無事既....我諗唔會出手
但如果佢地感情有問題既...咁就唔同講法

不過都係睇你自己過唔過到自己果關
上左大陸做野, 飲到醉醉地, 依家比D意見!

個女仔165CM, 有D高度, 你高唔高個佢半個頭或以上. 外型係CUT 女既重點, 無的話, 可以收工! 第二唔好單方面同我地表達你個人感覺, 客觀D, 我地一定幫到你.

BOYDWAN 兄既意思其實好簡單, 你如果個型像入唔到個女仔心, 好難WO!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by rym82 at 2005-5-11 04:54 AM:

小弟對呢樣野有保留
假如個女仔同...
我以前既想法同你一樣, 我最近先發現係錯.
我今日好醉, .............. 首先我有女朋友B,但 我最愛係A, (但依家溝緊C), 因為我無表白, 前日A 同我講, 佢其實等左我好耐, 佢話佢知我鍾意佢, 但係我無講出口, 佢話唔等我呀! 之前個男朋友其實有問題,  佢只係等我一句........  剛剛起大陸回來, A佢同我飲左一晚酒, 佢依家起我後面SLEEPING. 我無同佢做過愛.

用心機, 唔試過唔知唔得! 唔得咪第二個. 後生仔, 唔試點知? 6:52AM.
我抱住A SLEEP LA. 我唔會同佢做愛, 因為我知......... 大家需要一晚溫馨同記憶.
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by hamsubboy at 2005-5-11 06:32 AM:

上左大陸做野, 飲到醉醉地, 依家...
我175 嚕
傾過2次咋
知道咩名, 就照你方法試下先
不過有仔都照上好似唔係咁好wo
返工先 , 多謝各位高人指點 , 小弟受用一生!
今晚放工再傾過^^
Originally posted by hamsubboy at 2005-5-11 06:56 AM:

我以前既想法同你一樣, 我最近...
講真.... 我都知道俗語有云 <<應食唔食, 最大惡極>>
我亦曾經何時試過一腳踏兩船
不過我唔想再玩玩下呢.....
可惜....對上果幾次拍拖都令我好失望....
令我信心有點動搖.....
Originally posted by hamsubboy at 2005-5-11 06:32 AM:

上左大陸做野, 飲到醉醉地, 依家...
"BOYDWAN 兄既意思其實好簡單, 你如果個型像入唔到個女仔心............."

小弟又學多樣野啦~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。