標題: 發行「最終章」 みひろ(mihiro)疑要移籍 [打印本頁]

作者: ulysses    時間: 2007-5-26 06:24 PM     標題: 發行「最終章」 みひろ(mihiro)疑要移籍

發行「最終章」 みひろ(mihiro)疑要移籍

從出道以來就一直維持高檔人氣的女優みひろ (Mihiro),由於外型甜美、再加上善於行銷自己,雖然一直都有「打假炮」的疑慮,但始終很受歡迎,是Max-a和Alice Japan手上的寶。

但是雙方的合作關係可能生變!在MAX-A最新公布的發片清單當中,みひろ在六月發行的作品竟然叫做「最終章 」!究竟只是好玩,還是みひろ決定移籍或者是引退,目前的狀況並不明朗。

不過根據八卦雜誌的預料,由於年紀尚輕、再加上仍然需要表演的舞台,所以みひろ要引退的可能性非常低,而在這次Max-a所公布的封面預覽當中,更可以看到みひろ主動用騎乘位張開雙腿的畫面,是不是因為要和老公司說再見所以特別賣力呢?要到六月才知道了。
作者: 月巴仔    時間: 2007-5-26 06:26 PM

講真對佢d戲真係麻麻
就算新果隻中出  都係好假
作者: ulysses    時間: 2007-5-26 06:27 PM

Originally posted by 月巴仔 at 2007-5-26 06:26 PM:

講真對佢d戲真係麻麻
就算新果隻中出  都係好假
大大
你買左/dl左啦?
可以比個種我嗎
我dl唔到
作者: kakeidevil    時間: 2007-5-26 06:40 PM

幫你整張圖先

Mihiroろみひろ - 最終章
6月29先發行~

早該來真的!新拍既果個咩中出都係假既!一點專業精神也沒有!
擺都未擺入去已經叫定,你叫個屁咩?????????
枉你仲攞過最佳av演員獎.........
作者: kakeidevil    時間: 2007-5-26 06:42 PM

Originally posted by ulysses at 2007-5-26 18:27:

大大
你買左/dl左啦?
可以比個種我嗎
我dl唔到
Sorry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!呢度唔接受任何BT種子!!
同埋唔好唸住留咩 e-mail address呀!呢度都一樣唔接受咖!
作者: ulysses    時間: 2007-5-26 07:24 PM

我搵到啦!
唔知點解去唔到2kdown
作者: ss4    時間: 2007-5-26 07:51 PM

Mihiro is the best !
作者: rester    時間: 2007-5-27 02:08 AM

真又好, 假又好, 我地咪一樣睇!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0