標題: [AV 情報] 松島楓要引退啦~ [打印本頁]

作者: negator    時間: 2007-6-16 01:33 AM     標題: [AV 情報] 松島楓要引退啦~

http://www.sancmagazine.com/kaede_event.html

有D唔捨得~

亦有傳聞會黎香港拍片(以下未經證實)

日 本 AV 女 優 來 港 拍 片    影 迷 瘋 狂
【 本 報 訊 】 日 本 成 人 電 影 市 場 蓬 勃 , 每 年 出 產 過 千 部 作 品 , 長 久 以 來 都 是 本 港 男 仕 們 的 首 選 。 近 日 有 傳 廣 受 歡 迎 的 日 本 AV 界 巨 星 松 島 楓 將 會 於 下 月 來 港 開 拍 新 電 影 , 而 且 會 在 港 公 開 招 聘 演 員 。 消 息 令 一 眾 本 港 FANS 瘋 狂 , 更 有 人 無 遂 自 薦 希 望 成 為 戲 中 主 角 、 配 角 或 工 作 人 員 。

炙 手 可 熱 的 AV 女 優
松 島 楓 ( まつしま かえで 、 Kaede Matsushima ) , 1982 年 11 月 7 日 出 生 , 日 本 福 岡 縣 人 , 是 日 本 紅 透 半 邊 天 的 AV 女 優 。 2002 年 出 道 , 隸 屬 於 宇 宙 企 劃 , 現 正 在 AliceJapan 公 司 每 個 月 固 定 發 片 , 自 入 行 以 來 , 拍 攝 作 品 超 過 35 部 之 多 , 憑 一 雙 美 腿 迷 倒 萬 千 影 迷 , 是 日 本 AV 女 優 投 票 前 幾 名 的 「 高 人 氣 女 優 」 。 一 直 是 港 男 的 AV 寵 兒 , 每 有 新 片 推 出 , 都 會 成 為 各 討 論 區 BT 下 載 次 數 的 首 位 。

首 選 精 壯 男 仕    樣 貌 屬 次 要
被 問 及 為 什 麼 會 有 公 開 招 聘 男 演 員 的 構 思 時 , 松 島 楓 表 示 知 道 自 己 在 港 有 大 批 影 迷 , 感 到 十 分 高 興 , 一 直 希 望 能 與 影 迷 接 觸 , 所 以 特 別 安 排 此 活 動 一 嘗 心 願 。 至 於 揀 選 主 角 及 配 角 的 條 件 , 她 直 言 樣 貌 並 非 首 選 , 技 術 才 是 最 重 要 , 如 果 情 況 許 可 , 希 望 能 即 場 親 身 考 驗 參 加 者 的 耐 力 。

網 民 希 望 參 與 電 影 拍 攝 工 作
對 於 女 神 訪 港 , 於 論 壇 已 引 起 連 番 討 論 , 有 網 民 指 「 可 以 成 為 主 角 , 無 人 工 都 制 」 , 甚 至 有 人 說 「 能 夠 接 近 心 目 中 的 女 神 , 貼 埋 錢 都 無 所 謂 」 , 有 人 則 希 望 成 為 工 作 人 員 , 坦 言 目 的 是 想 現 場 觀 看 松 島 楓 演 出 。

渴 望 戀 愛    全 面 引 退
本 片 亦 將 會 是 松 島 楓 的 最 後 一 部 作 品 , 拍 攝 完 成 後 將 會 退 出 AV 界 , 與 男 友 結 婚 。 她 說 自 己 現 在 才 24 歲 , 是 渴 望 談 戀 愛 的 普 通 女 孩 , 也 覺 得 是 時 候 退 出 去 響 受 人 生 , 希 望 自 己 的 事 業 能 夠 在 香 港 畫 上 一 個 完 美 的 句 號 。
作者: ronald001120    時間: 2007-6-16 01:36 AM

都差唔多la
玩左甘耐
睇得耐都厭
作者: head    時間: 2007-6-16 01:40 AM

引退後  希望佢搵到過好歸宿喇
作者: 157x571    時間: 2007-6-16 01:51 AM

佢係我的女神
作者: r32    時間: 2007-6-16 02:33 AM

It is a bad news, BTW we can do nothing.
作者: gergerger    時間: 2007-6-16 02:45 AM

my dream gal...i love her so much
作者: eric911    時間: 2007-6-16 02:55 AM

班AV女星經常說引退,已見怪不怪了。大部份原因患上性病不得不停止拍攝,就要搵個籍口來引退,但之後不出三個月又會見到佢哋復出了。松島相信亦一樣吧﹗
作者: chunchan    時間: 2007-6-16 03:33 AM

come back松島 i need u
作者: 邪x    時間: 2007-6-16 05:22 AM

差唔多啦........我而家見到佢d片都唔睇啦.................!
作者: ohnaf    時間: 2007-6-16 08:58 AM

Originally posted by chunchan at 2007-6-16 03:33 AM:
come back松島 i need u
哇~~你講到冇左佢好似好慘咁wor
作者: 88790333    時間: 2007-6-16 09:38 AM

佢拍av的演技  我都就快頂唔順..
作者: 卡臣仔    時間: 2007-6-16 10:29 AM

快點拍部無碼片啦
作者: saron135    時間: 2007-6-16 10:50 AM

I LOVE HER
作者: feeon    時間: 2007-6-16 12:29 PM

Originally posted by 卡臣仔 at 2007-6-16 10:29 AM:
快點拍部無碼片啦
係啦...作為告別作都好...
作者: trista_cheong    時間: 2007-7-7 07:25 PM

愛好我的大家
你好。是松島楓。
報告總是支援我的大家

下月的7月31日『松島楓』引退了。

進入今年之後, 契機是和那個交往他的一起
遇見他使我有第一次有『結婚』念頭出現,那種心情使我同時決定了引退。

一轉眼由初次亮相至今, 5年已過去了。

從19歲進入這個業界5年,通過著每天充實了種種的事情。盡努力做『AV女演員』的事,自己,還有偏見
並且老實地做自己決定底線的工作
我感到普通的女孩子戀愛的痛苦

多谢使令工作環境變成容易的職員,製造廠,出版社,攝影記者,化妝帥,顧問
關乎全部工作的人們都衷心感謝。

真的謝謝!

多谢事務所當家人。我為我的任性而抱歉。

我對引退後還未作打算,不過,我想暫且悠閒自在地做技藝啦,和成為新娘子婚前的練習

當然,我也要第一次經歷『引退』後寂寞的心情。

還有1個月半的拍相片活動,和準備面對發表引退後新聞採訪。

這是我現在要面對的最後一幕,要一一處理。

留下一點伏線,到7月底才更新blog, 請你們支持!

我每天快樂地讀著各位在blog留下對我的支持語句,和寫下各位自己的近況,
我非常感謝(^○^)

以後今天是はチャコ第三次忌辰,感人肺腑的記著

謝謝。

作者: trista_cheong    時間: 2007-7-7 07:26 PM

Originally posted by negator at 2007-6-16 01:33 AM:
[URL]http://www.sancmagazine.com/ka...
IF 佢真係黎香港﹐我要做現場觀眾~~~~  
作者: denuvre    時間: 2007-7-8 01:00 AM

she is one of the best!
作者: fung225    時間: 2007-7-8 02:00 AM

好可惜////

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0