標題: [發埋便] [魔鬼運財法] R洲盃提早入貨 [打印本頁]

作者: kakeidevil    時間: 2008-6-14 12:38 PM     標題: [魔鬼運財法] R洲盃提早入貨

聽晚: 土耳其[0/+0.5] @1.93
        今日既捷克唔係以前果隊,唔使睇往積...
        A組已經出左葡萄牙,所以呢兩隊一定要嬴先可以直接出線
        土耳其係非常抵買,另外可補多個大@2.40

後晚: 德國[-1] @2.10
        要嬴不特止,仲要大勝一場先對得住江東父老...

大後晚: 羅馬尼亞[email protected]  <--- 重心
           想保本朋友可買 羅馬尼亞 [0 / -0.5]@1.80...
           但我話連和都唔會!直插win
作者: 也媽嗲    時間: 2008-6-14 01:00 PM

由於版主自信過人,已經引起各方關注!!
以下 ~ 係各區版友既回响,請小朋友切勿模仿

係米架.................

咁''順''.................

有無老點先...................

唔好呃阿婆喎.................

小賭怡情好la..................

好!我跟你.....................

信你一場甘多................

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-6-14 at 01:01 PM ]
作者: tonykwl    時間: 2008-6-14 01:44 PM

見到版主咁開心跳舞個果樣, 好天真好傻, 咁就賣多少.........

德國佬算啦~!
作者: 艾力克    時間: 2008-6-15 11:08 PM

你係咪叫我跟你買先

輸左點算
作者: belibala    時間: 2008-6-16 11:41 AM

Originally posted by 艾力克 at 2008-6-15 11:08 PM:
你係咪叫我跟你買先

輸左點算
自ban 1日
作者: kakeidevil    時間: 2008-6-16 11:43 AM

Originally posted by 艾力克 at 2008-6-15 23:08:
你係咪叫我跟你買先

輸左點算
你吾姣廣果句咪吾能會書咯
作者: kakeidevil    時間: 2008-6-16 11:44 AM

Originally posted by belibala at 2008-6-16 11:41:

自ban 1日
矛能得書
作者: supreme12    時間: 2008-6-17 02:15 PM

deleted
发错区```
唔好意思```

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0