標題: 陰道好癢....求救 [打印本頁]

作者: lookityourself    時間: 2008-7-30 09:48 PM     標題: 陰道好癢....求救

Girlfriend 最近陰道很癢, 但因為患處在裡面, 所以好辛苦
大家知道是甚麼原因嗎? 是否發炎??
大家又可否提供解決的方法...

多謝....... 我很想她快d 好返
作者: terryau7    時間: 2008-7-30 09:52 PM

去睇醫生la  係度問到都咩方法都唔好試la  都唔知仔係度諗咩既   咁都要問  咁都仲唔去睇醫生
作者: jen01二世    時間: 2008-7-30 10:05 PM

見你講到咁認真,
我都無謂玩野啦

p.s.但我嘅答案一定係最標準
作者: ktwu2007    時間: 2008-7-30 10:08 PM

原帖由 jen01二世 於 2008-7-30 10:05 PM 發表:
見你講到咁認真,
我都無謂玩野啦

p.s.但我嘅答案一定係最標準
你想比咩答案
作者: kakeidevil    時間: 2008-7-30 10:16 PM

應該係陰道炎,睇醫生好快搞掂~~
好似係比d野佢沖........唔肯定~~

不過呢期你最好紮炮
作者: kinz    時間: 2008-7-30 10:18 PM

原帖由 terryau7 於 2008-7-30 09:52 PM 發表:
去睇醫生la  係度問到都咩方法都唔好試la  都唔知仔係度諗咩既   咁都要問  咁都仲唔去睇醫生
除了治標, 還要治本, 要問吓自己係唔係感染源頭(例如JJ或手指唔乾淨), 諗吓有無用過d唔清潔嘅性玩具等,
記住做男人要好好愛護自已女朋友

作者: 88790333    時間: 2008-7-30 10:19 PM

佢係咪暗示緊一d 野呀?
作者: ATX    時間: 2008-7-30 10:57 PM

一定要快D去睇醫生
作者: wind69    時間: 2008-7-31 02:15 AM

以我所知,女生陰道痕癢最普遍ge原因就係感染到念珠菌。受感染的原因好多,其中一個同你有關ge可能就係因為你"細佬"唔乾淨,同佢搞野果時又唔載套,若果條女果期抵抗力差,就好容易受感染...

只係極普通ge女人病,好少事,唔駛擔心。學樓上位巴打講,
搵個醫生見下,怕羞就搵個女醫生。食下藥,忍下唔好搞野著,好快會好番
作者: iqandjoke    時間: 2008-7-31 08:03 AM

你可以在星期一打去新成財經台晚上11pm-1am的顏色生活去問,會有兩個醫生解答你個問題!
作者: cgdmzlam    時間: 2008-7-31 08:43 PM

我覺得發呢篇既大哥應該係度show有女朋友多過其他原因~

你女朋友痕
佢自自然然會睇醫生嫁啦
病齋講係冇用既
一定要比醫生睇過先隻咩病
呢度又冇""好多""醫生係度
問黎都把鬼

你如果問點樣打飛機
或許有一大把既兄弟話你知

係咪咁話先

小弟唔知有冇估錯你內心既說話呢

~~~以上純粹個人意見~~~~~~
作者: lookityourself    時間: 2008-8-3 11:48 PM

原帖由 cgdmzlam 於 2008-7-31 08:43 PM 發表:
我覺得發呢篇既大哥應該係度show有女朋友多過其他原因~

你女朋友痕
佢自自然然會睇醫生嫁啦
病齋講係冇用既
一定要比醫生睇過先隻咩病
呢度又冇""好多""醫生係度
問黎都把鬼

你如果問點樣打飛機
或許有一大把既兄 ...
你估錯, show 黎做咩?
咁諗住呢度o既討論氣氛好, 個個比o既意見都係好認真
而且因為我女友之前唔肯睇, 所以先問有冇第二d 方法呢咁...
令你誤會唔好意思....

多謝咁多位brother o既意見, 我女友沒事了

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0