標題: 點 解 J2 冇 撚 咗 K-POP ? (~^o^~) [打印本頁]

作者: (~^o^~)    時間: 2014-5-21 01:29 AM     標題: 點 解 J2 冇 撚 咗 K-POP ? (~^o^~)

頂,學 ATV 咁翻播舊貨與雞同行!  (~^o^~)
作者: FION    時間: 2014-5-21 02:01 AM

頂,學 ATV 咁翻播舊貨與雞同行!  (~^o^~)
(~^o^~) 發表於 2014-5-21 01:29 AM
因為"歲月號"事件, 南韓果邊, K-pop 停播左幾個星期, 剛剛早兩日先復播.
應該南韓有好多其他綜藝音樂節目都有停播
作者: (~^o^~)    時間: 2014-5-21 03:33 AM

因為"歲月號"事件, 南韓果邊, K-pop 停播左幾個星期, 剛剛早兩日先復播.
應該南韓有好多其他綜藝音樂節目都有停播
FION 發表於 2014-5-21 02:01 AM
但 J2 有存貨啵,因為 J2 係遲一個月架,唔係同步或遲一星期咁少!  (~^o^~)
作者: FION    時間: 2014-5-21 09:21 AM

但 J2 有存貨啵,因為 J2 係遲一個月架,唔係同步或遲一星期咁少!  (~^o^~)
(~^o^~) 發表於 2014-5-21 03:33 AM
J2無遲一個月o甘多, 最近果集遲兩個星期之麻,
J2 最近果集係4月27日, 播放既係南韓4月13日果集. 南韓由4月20日開始停播.
J2 咪得兩集存貨o甘大把o羅

呢d野, 隨時可以上tvb網頁 & wiki查到
作者: wai1012    時間: 2014-5-21 06:29 PM

冇咗仲好啦, 呢個台可以改名做南韓台!
作者: (~^o^~)    時間: 2014-5-26 05:08 AM

J2 最近果集係4月27日, 播放既係南韓4月13日果集. 南韓由4月20日開始停播.

呢d野, 隨時可以上tvb網頁 & wiki查到 ...
FION 發表於 2014-5-21 09:21 AM
oic,唔該晒師兄!  (~^o^~)
作者: (~^o^~)    時間: 2014-6-3 02:28 AM

呢d野, 隨時可以上tvb網頁 & wiki查到 ...
FION 發表於 2014-5-21 09:21 AM
噚晚有返啦!  (~^o^~)

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0