標題: Bobo 哥, 死啦, 武則天停播呀, 無記點算呀 [打印本頁]

作者: limited-too    時間: 2014-12-31 03:20 PM     標題: Bobo 哥, 死啦, 武則天停播呀, 無記點算呀

BoBo哥, 快些上網去cap圖, 大陸停播了, 現在網上有17集, 遲些連這17集都未必有得看...
無記點算好呀, 買了個版權回來, 但現在無得播了
作者: limited-too    時間: 2014-12-31 03:44 PM

想要睇范爺的5寸事業線, 快些去網上看, 遲些未必有得再看呀,

提示, 第4集尾出現千年難得看到范爺的事業線呀
作者: wxj醉虎    時間: 2014-12-31 03:55 PM

范冰冰???

早就被洪金寶享用過了~~~~~~~

圖片附件: SammoHung.jpg (2014-12-31 03:55 PM, 149.7 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2717488&k=c737b7964d30a59c5b9cf07d1693b765&t=1727087664&sid=Jcphkz

作者: limited-too    時間: 2014-12-31 03:58 PM

范冰冰???

wxj醉虎 發表於 2014-12-31 03:55 PM
是嗎, 不太清楚, 禾只留意另一位, 飾演徐慧才人那位天朝女演員是誰, 禾最喜歡看她的事業線呀
作者: bobo21    時間: 2014-12-31 04:07 PM

BoBo哥, 快些上網去cap圖, 大陸停播了, 現在網上有17集, 遲些連這17集都未必有得看...
無記點算好呀, 買了個版權回來, 但現在無得播了
limited-too 發表於 2014-12-31 03:20 PM
大吉利是咩, 使, 使聲.......

內地咪報導咗, 范爺套[事業線武得頂]會在1月頭續播餘下的集數, 旦, 會由糊男胃示轉到折光為士播出嘛, 而本巷大台的多事部經理僧醒鳴就表示, 佢哋會照常在高清台全劇播出, 亦不會特別刪除事業線的畫面喎.
作者: limited-too    時間: 2014-12-31 04:25 PM

內地咪報導咗, 范爺套[事業線武得頂]會在1月頭續播餘下的集數, 旦, 會由糊男胃示轉到折光為士播出嘛, 而本巷大台的多事部經理僧醒鳴就表示, 佢哋會照常在高清台全劇播出,  ...
bobo21 發表於 2014-12-31 04:07 PM
真的嗎, 不要欺騙禾的弱小心令Bo...千年難得禾會主動去看天朝劇, 還好, 也是那句, 唐朝的女仕點解要有事業線的
作者: bobo21    時間: 2014-12-31 04:39 PM

真的嗎, 不要欺騙禾的弱小心令Bo...千年難得禾會主動去看天朝劇, 還好, 也是那句, 唐朝的女仕點解要有事業線的
limited-too 發表於 2014-12-31 04:25 PM[/quote]

昨天東方報

圖片附件: 如期播《武媚娘》.jpg (2014-12-31 04:39 PM, 122.7 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2717492&k=579b01df436e90688a3b219773a5ca64&t=1727087664&sid=Jcphkz

作者: limited-too    時間: 2014-12-31 05:32 PM

昨天東方報
bobo21 發表於 2014-12-31 04:39 PM
無記說不會刪, 禾就100%不相信, 鄉江的尺度是全宇宙最嚴肅的, 而且聽聞會放在晚上8:30播,
那時是一家大小吃蕉時間, 點可能會播這種劇集呀...., 小平友一路吃蕉, 一路找事業線嗎
作者: bobo21    時間: 2014-12-31 05:52 PM

無記說不會刪, 禾就100%不相信, 鄉江的尺度是全宇宙最嚴肅的, 而且聽聞會放在晚上8:30播,
那時是一家大小吃蕉時間, 點可能會播這種劇集呀...., 小平友一路吃蕉, 一路找事業線嗎 ...
limited-too 發表於 2014-12-31 05:32 PM
大台一向河蟹, 佢講啲野; 聽住先啦.

簡單啲, 網上已見到該劇視頻看, 即是可以做到CAP圖, 但我無興趣去看晒每一集才CAP圖, 所以, 如果limiled-too兄講到邊集邊一段勁有事業線; 我才cap圖出來, 好嗎, 若不然就等大台2月份播出時才處理吧.
作者: 迦樓羅女王    時間: 2014-12-31 06:52 PM

內地咪報導咗, 范爺套[事業線武得頂]會在1月頭續播餘下的集數, 旦, 會由糊男胃示轉到折光為士播出嘛, 而本巷大台的多事部經理僧醒鳴就表示, 佢哋會照常在高清台全劇播出,  ...
bobo21 發表於 2014-12-31 04:07 PM
坊間對武則天停播有太大誤解了 , 等小弟解一解釋 ...

其實都一句姐 , 大陸對電視台有限播令 , 一年80集 , 今年夠數 , 唯有等用下年個額

作者: 迦樓羅女王    時間: 2014-12-31 06:53 PM

limited-too 發表於 2014-12-31 04:25 PM
唐朝不嬲都係LOW CUT架喎 ... 但有無谷到咁行 , 我就唔清楚
作者: hkkl2003    時間: 2014-12-31 11:43 PM

6# limited-too 因為個個年代 愈肥就係愈好 所以九成入皇宮做妃或者入去選都要肥肥地
作者: hamsubboy    時間: 2015-1-1 02:57 AM

范冰冰???

wxj醉虎 發表於 2014-12-31 03:55 PM
小弟,這個消息只有大陸網站在吹,
香港娛樂圈從來沒有這事吹過,不要被大陸網誤導。
本人留意了閣下很久,我可以肯定
閣下是東南亞華人 或 國內同胞 或新 新移民到港人事,
因為閣下一向喜歡將國內網站的東西放在這網站。

如果閣下是 東南亞華人 或 國內同胞,我沒意見。
如果閣下是新移民而又想溶入香港社會的話,
希望你嘗試將哪些普通話譯音轉成港人的譯音,
如 C羅, 香港人叫他做 C朗 C朗拿度。
作者: Winters    時間: 2015-1-1 04:09 PM

5# bobo21
10# 迦樓羅女王
無錯, 十成十係湖南台特登炒起單野, 扮套劇比人封殺, 實則就係用完quota...
作者: Winters    時間: 2015-1-1 04:09 PM

小弟,這個消息只有大陸網站在吹,
香港娛樂圈從來沒有這事吹過,不要被大陸網誤導。
本人留意了閣下很久,我可以肯定
閣下是東南亞華人 或 國內同胞 或新 新移民到港人事,
因為閣下一向喜歡將國內網站的東西放在 ...
hamsubboy 發表於 2015-1-1 02:57 AM

作者: limited-too    時間: 2015-1-1 05:37 PM

5# bobo21
10# 迦樓羅女王
無錯, 十成十係湖南台特登炒起單野, 扮套劇比人封殺, 實則就係用完quota...
Winters 發表於 2015-1-1 04:09 PM
不過此天朝劇好肯follow史實 抵讚
作者: bobo21    時間: 2015-1-1 07:08 PM

Winters 發表於 2015-1-1 04:09 PM

hamsubboy大哥說得好呀
作者: hamsubboy    時間: 2015-1-1 07:36 PM

hamsubboy大哥說得好呀
bobo21 發表於 2015-1-1 07:08 PM
winter 兄、bobo哥,
我講事實啫! 我都係為佢好!

我愛國係一件事,番到香港上26fun上香港人嘅網站又係一件事,
雖然醉虎兄用嘅字體係繁體字,但果啲譯音搞到我好辛苦。
作者: 自首男    時間: 2015-1-1 07:47 PM

我愛國係一件事,番到香港上26fun上香港人嘅網站又係一件事,
雖然醉虎兄用嘅字體係繁體字,但果啲譯音搞到我好辛苦。 ...
hamsubboy 發表於 2015-1-1 07:36 PM
放假去邊度Wet
作者: 160212    時間: 2015-1-1 08:07 PM

limited-too 發表於 2014-12-31 04:25 PM

昨天東方報 ...
bobo21 發表於 2014-12-31 04:39 PM
東方報信唔過 上次西遊記夠話19:30播啦
作者: bobo21    時間: 2015-1-1 08:12 PM

東方報信唔過 上次西遊記夠話19:30播啦
160212 發表於 2015-1-1 08:07 PM
方向報, 日出報, 生果報各有立詳, 各有背警, 一向都唔會信佢哋啲報新聞, 大台更加河蟹.
作者: bobo21    時間: 2015-1-2 12:03 AM

雖然醉虎兄用嘅字體係繁體字,但果啲譯音搞到我好辛苦。 ...
hamsubboy 發表於 2015-1-1 07:36 PM
認同, 這是正面的說話, 無論對佢將來做人, 處事都有益處.
作者: hamsubboy    時間: 2015-1-2 02:23 AM

放假去邊度Wet
自首男 發表於 2015-1-1 07:47 PM
去咗地中海果度搵你囉!仲有邊度!
作者: garyww    時間: 2015-1-5 08:39 PM

DLS纲上睇都轉晒大頭版

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0