標題: 寸嘴Barbie封胸,科學園做OL  [打印本頁]

作者: 地溝男    時間: 2015-9-9 03:05 PM     標題: 寸嘴Barbie封胸,科學園做OL 

66630「科學園」做OL異曲同工

寸嘴Barbie夏尉喻以35D上圍和出位言行,成功躋身電影圈,當日rap住參與周星馳《美人魚》選拔,令人極難忘。不過4個月前她突然引退,在科學園一家設計app的公司任職OL,過着朝九晚五的新生活。
本報日前直擊探訪Barbie,她說早前荷爾蒙失調,肥腫難分,在鏡頭前自信全失,甚至不想見人,為了生活她決意轉職。採訪當日Barbie衣着樸素,又自備沙律當午餐,生活健康有規律。

調理身體未忘星夢Barbie由精采的藝人生活,轉做平凡OL,她說:「都係一份工作,但工作模式的確可以對調理身體有幫助,我個病最緊要作息正常。」不過Barbie強調不放棄娛樂圈,如果幕前有工作會照做,她只想自我增值說:「話晒都I.T.界,我只係返咗短短4個月,的確冇乜建樹,會繼續摸索。」做OL月薪計收入穩定,她說:「幕前單件都等於

圖片附件: 14ec6p2.jpg (2015-9-9 03:05 PM, 104.8 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2771251&k=6b55cbd5620acd932f2eabc7767d79a8&t=1727068598&sid=HWJHcc

作者: 66630    時間: 2015-9-9 04:05 PM

科學園狗眼看人低的地方
作者: d228216    時間: 2015-9-9 04:23 PM

科學園狗眼看人低的地方
66630 發表於 2015-9-9 04:05 PM
摸索
作者: 地溝男    時間: 2015-9-9 04:47 PM

科學園狗眼看人低的地方
66630 發表於 2015-9-9 04:05 PM
香港地(科學園)笑貧不笑娼異曲同工
作者: 66630    時間: 2015-9-9 05:34 PM

摸索
d228216 發表於 2015-9-9 04:23 PM
你識電腦冇體味都可以去見,佢個倉雜物房咁大,d野唔難做,你有經驗一萬蚊,返五日放銀假
作者: d228216    時間: 2015-9-9 07:33 PM

你識電腦冇體味都可以去見,佢個倉雜物房咁大,d野唔難做,你有經驗一萬蚊,返五日放銀假
66630 發表於 2015-9-9 05:34 PM
冇3皮唔駛諗
作者: 潮吹男    時間: 2015-9-9 09:39 PM

[quote]冇3皮唔駛諗
d228216 發表於 2015-9-9 07:33 PM[/quote

會計師 + IT = 3皮野
作者: 潮吹男    時間: 2015-9-9 09:40 PM

66630 發表於 2015-9-9 05:34 PM
66630有體臭 = 女主管有西臭 = 異曲同工牙
作者: d228216    時間: 2015-9-10 01:08 AM

冇3皮唔駛諗
d228216 發表於 2015-9-9 07:33 PM[/quote

會計師 + IT = 3皮野
潮吹男 發表於 2015-9-9 09:39 PM
做倉easy就3皮
作者: 浪子    時間: 2015-9-10 04:39 AM

咁遠車費都好禾味

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0