標題: 網路23條未來,6哥d post又被當垃圾拋 [打印本頁]

作者: 66630    時間: 2015-12-9 12:23 PM     標題: 網路23條未來,6哥d post又被當垃圾拋

公司比c9欺壓,黎論壇發post又受阻,6哥收skin好過[youtube]sByFj8cKsq8[/youtube]
作者: admin    時間: 2015-12-9 01:36 PM

公司比c9欺壓,黎論壇發post又受阻,6哥收skin好過sByFj8cKsq8
66630 發表於 2015-12-9 12:23 PM
請留意AIO是供會員討論明星娛樂的地方,
版主管理員唔得閒或者一兩個POST好多時都懶理,
咁事實最多人睇都係AIO版,
但如果成日AIO都變成咁,
遲早會變成吹水版一樣,
連66630都當係垃圾版不會出POST了
作者: 地溝男    時間: 2015-12-9 02:20 PM

遲早會變成吹水版一樣,
連66630都當係垃圾版不會出POST了 ...
admin 發表於 2015-12-9 01:36 PM
大開殺戒牙
作者: 地溝男    時間: 2015-12-9 02:45 PM

遲早會變成吹水版一樣,
暴風雨前夕牙
作者: 地溝男    時間: 2015-12-9 02:46 PM

遲早會變成吹水版一樣,
暴峰乳前夕牙     
作者: 66630    時間: 2015-12-9 03:04 PM

遲早會變成吹水版一樣,
咁睇得起6哥嘅影響力呀,眾所周知6哥d post係冇人咩人回應為多,基本上十隻手指數得哂,而回應得最多吹水最多就只有xx男,如果6哥咁有說服力,走左好做政治家,洗鬼係度9up
作者: (~^o^~)    時間: 2015-12-10 12:44 AM

咁睇得起6哥嘅影響力呀,眾所周知6哥d post係冇人咩人回應為多,基本上十隻手指數得哂,而回應得最多吹水最多就只有xx男,如果6哥咁有說服力,走左好做政治家,洗鬼係度9up ...
66630 發表於 2015-12-9 03:04 PM
6哥,今晚車仔阿仙奴點買?

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0