標題: 上位竹升陳智燊,狂操爆肌益師奶 [打印本頁]

作者: 地溝男    時間: 2016-2-5 11:08 AM     標題: 上位竹升陳智燊,狂操爆肌益師奶

甄子丹上身牙   

近期事業愛情兩得意嘅無綫小生陳智燊(Jason),一向形象都青靚白淨兼乖乖仔,深得各位師奶及少女歡心。喺無綫捱咗十幾年嘅佢啱啱最近喺《愛情食物鏈》擔正飾演劉柏業一角,收視及外間反應都算唔錯。
佢為咗答謝大家嘅支持,喺微博到上載咗一張佢喺度做Gym晒肌肉嘅相益大家,仲寫住:「多謝大家支持#愛情食物鏈we had so much fun, 期待拍攝續集#愛情食物鏈yeah準備以最佳狀態迎接猴年thanks」

一向都唔露肉嘅Jason幅相一出即刻得到差唔多300個Like,網友反應亦都好唔錯,好多都話佢身材好、忍唔住望多兩眼。
Jason突然突破乖仔形象操肌,原來係因為佢以前係想做『TVB彭于晏』。不過而家想試下多啲唔同嘅角色,例如反派、古裝等。操fit 啲,係想監製叫到嘅時候都可以勝任唔同嘅角色?

圖片附件: tumblr_inline_o20iydwwax1u03abq_1280.jpg (2016-2-5 11:08 AM, 268.3 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2795279&k=7d9e30e0b7ce57e68c3b303fc4dd94f2&t=1727037052&sid=X8918O

圖片附件: tumblr_inline_o20iykJHV61u03abq_1280.jpg (2016-2-5 11:08 AM, 143.9 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2795280&k=977cd6582d1568bd4ddf691f42c8b024&t=1727037052&sid=X8918O

作者: 地溝男    時間: 2016-2-5 11:09 AM

英帝竹升一定惦牙
作者: 地溝男    時間: 2016-2-5 11:09 AM

唔要蝗蟲,要竹升
作者: 地溝男    時間: 2016-2-5 11:10 AM

流利英語、粵語一定上位
作者: 地溝男    時間: 2016-2-5 11:11 AM

6哥一定要惡補英文牙
作者: 地溝男    時間: 2016-2-5 11:13 AM

英帝150年統治,香港人講英文仲衰過賓賓
作者: 地溝男    時間: 2016-2-5 11:14 AM

聽班高官、局長講英文真係嚇死人
作者: 地溝男    時間: 2016-2-5 11:15 AM

曾任權講英文嚇死人
作者: 地溝男    時間: 2016-2-5 11:16 AM

689全家移民英帝,講英文都係普普通通
作者: 地溝男    時間: 2016-2-5 11:18 AM

英文唔掂,想升職幾難牙
作者: 地溝男    時間: 2016-2-5 11:19 AM

班三行佬捱生捱死都係的低級職位異曲同工
作者: 地溝男    時間: 2016-2-5 11:19 AM

三行佬講粗口就最撚叻
作者: 地溝男    時間: 2016-2-5 11:21 AM

香港人英語倒退,母語教學禍港
作者: hkpc1    時間: 2016-2-5 06:57 PM

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0