標題: [會員褔利]首屆免費三點式比堅尼沙灘私影活動! [打印本頁]

作者: 自拍男    時間: 2016-6-25 09:46 AM     標題: [會員褔利]首屆免費三點式比堅尼沙灘私影活動!

會員竟然有福利

為答謝各位會員十幾年來對26FUN不離不棄的支持,
ADMIN決定舉辦首屆免費三點式比堅尼沙灘私影活動!
歡迎所有26FUN/STARHK會員參加!
網站會負責所有包括模特兒的支出,
會員只需帶備一部單鏡反光相機到達活動場地即可!

暫定活動地點為烏溪沙, 即港鐵馬鞍山側, 取其交通方便, 缺點是假日會比較多人.
暫定時間是星期六, 25/6, 2/7, 9/7, 16/7, 23/7, 30/7
暫定時間早上9-11, 這段時間應該比較少人, 而且大陽不會太猛, 也比較黃昏時少蚊蟲.
每場總人數上限是50人
當日的模特兒人數將會由會員的報名人數決定

有興趣的會員請回覆本貼即可報名!
請於回覆貼子內包括所有閣下能出席的日期和相機型號, 如果以上所有6個日期也能出席, 可將全部6個日期也回覆於貼子內.
歡迎踴躍支持!

拍攝規則:
1. 活動後須將最少30張照片和數句感想建立一新主題張貼於本網站內
2. 照片只可張貼於本網站和會員的個人FB/IG內, 不可張貼於其他網站或作其他用途包括商業用途,
3. 攝影師可建議模特兒POSE, 但MODEL有最終決定權選擇POSE是否適合, 拍攝者也絕對不可與模特兒有任何身體接觸
4. 出席會員於拍攝時需把一個標記貼在身上以便MODEL識別,
5. 出席活動的會員同意必須完全負責及留意自己的人身及財物安全.

===
*歡迎所有模特兒自薦參加本活動, 請連同聯絡方法和相簿網址, 使用聯繫我們表格遞交給我們安排! 多謝支持娛樂滿紛.
作者: 自拍男    時間: 2016-6-25 09:47 AM

十幾年來對6哥不離不棄   
作者: 自拍男    時間: 2016-6-25 09:47 AM

"網站會負責所有包括模特兒的支出"

26fun咁有米   
作者: 自拍男    時間: 2016-6-25 09:49 AM

"會員只需帶備一部單鏡反光相機到達活動場地即可"

剩係得傻瓜DC仔     
作者: 自拍男    時間: 2016-6-25 09:51 AM

有換鏡DC牙     
作者: 自拍男    時間: 2016-6-25 09:52 AM

帶中片幅數碼機背牙     
作者: Grandfather    時間: 2016-6-25 10:33 AM

頭先行過去唔見有人喎.....

做左老襯......
作者: 66630    時間: 2016-6-25 10:34 AM

剩係得傻瓜DC仔     
自拍男 發表於 2016-6-25 09:49 AM
管理員話6哥冇相機有手機都得,姐係志在參與
作者: 自拍男    時間: 2016-6-25 10:35 AM

頭先行過去唔見有人喎.....

做左老襯......
Grandfather 發表於 2016-6-25 10:33 AM
又話有30萬會員
作者: 自拍男    時間: 2016-6-25 10:37 AM

66630 發表於 2016-6-25 10:34 AM
醉翁之意不在影相,志在睇囡囡
作者: 自拍男    時間: 2016-6-25 10:38 AM

66630 發表於 2016-6-25 10:34 AM
不可與模特兒有任何身體接觸 = 6哥大忌
作者: 66630    時間: 2016-6-25 10:40 AM

又話有30萬會員
自拍男 發表於 2016-6-25 10:35 AM
6哥尋日都差d中伏其實管理員係話上面d日期邊日最多人就揀果日
作者: D80    時間: 2016-6-25 10:45 AM

上文有大語病, 不是每星期六, 只是選最多人投的一天.  

即係只有一次.
作者: 66630    時間: 2016-6-25 10:49 AM

即係只有一次.
D80 發表於 2016-6-25 10:45 AM
三十萬26fun會員揀五十個

圖片附件: image.jpeg (2016-6-25 10:49 AM, 33.4 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2816321&k=577019f9f024fd0dbf9f723550dc377d&t=1727015031&sid=22cezg

作者: 自拍男    時間: 2016-6-25 10:50 AM

6哥尋日都差d中伏其實管理員係話上面d日期邊日最多人就揀果日
66630 發表於 2016-6-25 10:40 AM
管理員都興玩「語言偽術」
作者: 自拍男    時間: 2016-6-25 10:52 AM

三十萬26fun會員揀五十個
66630 發表於 2016-6-25 10:49 AM
語言偽術 = 689上身
作者: 自拍男    時間: 2016-6-25 10:53 AM

即係只有一次.
D80 發表於 2016-6-25 10:45 AM
26fun史上最大騙局   
作者: 66630    時間: 2016-6-25 10:54 AM

管理員都興玩「語言偽術」
自拍男 發表於 2016-6-25 10:50 AM
其實限人數係多餘,知道時間地點唔通會封場6哥去到會比人趕
作者: D80    時間: 2016-6-25 10:54 AM

關公表示:   今年我已經好忙架啦, 比我休息下啦.......................
作者: Grandfather    時間: 2016-6-25 10:56 AM

車....要交相不如開個post暑假日日招募要靚女學生妹做麻豆都得啦⋯⋯

影完大酒店食飯直落.......
作者: 自拍男    時間: 2016-6-25 10:59 AM

其實限人數係多餘,知道時間地點唔通會封場6哥去到會比人趕
66630 發表於 2016-6-25 10:54 AM
最終集合地點︰6哥墳場
作者: 66630    時間: 2016-6-25 11:07 AM

關公表示:   今年我已經好忙架啦, 比我休息下啦.......................
D80 發表於 2016-6-25 10:54 AM
年年出精都好忙了,精戰性場
作者: 自拍男    時間: 2016-6-25 11:09 AM

D80 發表於 2016-6-25 10:54 AM
公關災難 = 黎明演唱會
作者: 66630    時間: 2016-6-25 11:10 AM

最終集合地點︰6哥墳場
自拍男 發表於 2016-6-25 10:59 AM
6哥嘅墳場美女的天堂,死在牡丹下做6哥也風流
作者: 自拍男    時間: 2016-6-25 11:14 AM

6哥嘅墳場美女的天堂,死在牡丹下做6哥也風流
66630 發表於 2016-6-25 11:10 AM
6哥墳場只有新人同惡爸
作者: admin    時間: 2016-6-25 12:35 PM

車....要交相不如開個post暑假日日招募要靚女學生妹做麻豆都得啦⋯⋯

影完大酒店食飯直落.......
Grandfather 發表於 2016-6-25 10:56 AM
講到咁簡單, 不如比錢你幫網站攪好了
即管連埋D女相發過短信來開個價,
如果有經驗MODEL應該可以10對1, 冇經驗我估最多5對1.
重要預多D因為多數實有女失場遲到呢D常見等閒事.
作者: 自拍男    時間: 2016-6-25 12:44 PM

如果有經驗MODEL應該可以10對1, 冇經驗我估最多5對1.
重要預多D因為多數實有女失場遲到呢D常見等閒事. ...
admin 發表於 2016-6-25 12:35 PM
MK私鐘妹
作者: 自拍男    時間: 2016-6-25 12:45 PM

影完相順便酒店直落
作者: 自拍男    時間: 2016-6-25 12:46 PM

又話有大作睇,等成年
作者: 66630    時間: 2016-6-25 01:16 PM

管理員出幾錢先6哥有冇得分賬先
作者: admin    時間: 2016-6-25 02:15 PM

又話有大作睇,等成年
自拍男 發表於 2016-6-25 12:46 PM
版權條例都通過唔到點有大作睇
作者: admin    時間: 2016-6-25 02:17 PM

管理員出幾錢先6哥有冇得分賬先
66630 發表於 2016-6-25 01:16 PM
你ORGANIZE一班女出黎比人影咪有錢收
作者: 自拍男    時間: 2016-6-25 02:20 PM

admin 發表於 2016-6-25 02:17 PM
6哥做馬伕
作者: admin    時間: 2016-6-25 02:20 PM

MK私鐘妹
自拍男 發表於 2016-6-25 12:44 PM
隻腳一達達, 心口背直都係倉, 你想影
作者: 自拍男    時間: 2016-6-25 02:23 PM

admin 發表於 2016-6-25 02:20 PM
有樣冇皮膚系列     
作者: 自拍男    時間: 2016-6-25 02:24 PM

MK妹狂煲煙,皮膚一定差
作者: 66630    時間: 2016-6-25 02:45 PM

admin 發表於 2016-6-25 02:17 PM
冇錢收搵鬼同你搞咩,你估搞viutv選美話簽約半年冇錢又唔比接其他job,聽d女神直播講好似仲話有黑幕內定埋結果
作者: 66630    時間: 2016-6-25 02:52 PM

其實d model 都係人,都成日生倉成日周身一達達,真係睇下你真係順唔順眼,仲唔仲e
作者: admin    時間: 2016-6-25 02:53 PM

冇錢收搵鬼同你搞咩,你估搞viutv選美話簽約半年冇錢又唔比接其他job,聽d女神直播講好似仲話有黑幕內定埋結果
66630 發表於 2016-6-25 02:45 PM
暈...點解好似溝通唔到看來要用全中文,
你搵一班有咁上下質素的女比人影你就有錢收,
至於D女, 你就算一毛都冇比佢地, 剩比心靈食糧佢地都冇所謂, 但最緊要是佢地活動果時開心,
錢?都只不過是令人開心的一個工具吧.
作者: admin    時間: 2016-6-25 02:58 PM

其實d model 都係人,都成日生倉成日周身一達達,真係睇下你真係順唔順眼,仲唔仲e
66630 發表於 2016-6-25 02:52 PM
皮膚唔好MODEL自己都會豆下, 無論男女都一樣想影想留底最美的一刻.
作者: 66630    時間: 2016-6-25 03:03 PM

暈...點解好似溝通唔到看來要用全中文,
你搵一班有咁上下質素的女比人影你就有錢收,
至於D女, 你就算一毛都冇比佢地, 剩比心靈食糧佢地都冇所謂, 但最緊要是佢地活動果時開心,
錢?都只不過是令人開心的一 ...
admin 發表於 2016-6-25 02:53 PM
,冇錢真係搵鬼騷你,6哥等睇管理員場model戲,你免費叫到靚女高質女mon出黎,6哥出$500比你
作者: admin    時間: 2016-6-25 03:54 PM

,冇錢真係搵鬼騷你,6哥等睇管理員場model戲,你免費叫到靚女高質女mon出黎,6哥出$500比你
66630 發表於 2016-6-25 03:03 PM
暈.....點解都係同你溝通唔到真唔明定玩野扮唔明?
再簡單一點,
1. 管理員出錢
2. 66630或者其他人收左舊錢去搵女,
3. 管理員唔會理D女研究有冇收錢
4. 活動完成
ok?!
作者: 66630    時間: 2016-6-25 04:04 PM

暈.....點解都係同你溝通唔到真唔明定玩野扮唔明?
再簡單一點,
1. 管理員出錢
2. 66630或者其他人收左舊錢去搵女,
3. 管理員唔會理D女研究有冇收錢
4. 活動完成
ok?! ...
admin 發表於 2016-6-25 03:54 PM
管理員自己都話出左錢咁就唔係講心唔講錢
作者: admin    時間: 2016-6-25 04:13 PM

管理員自己都話出左錢咁就唔係講心唔講錢
66630 發表於 2016-6-25 04:04 PM
你都重係唔明我想表達D乜野?!
即係只要你有辦法搵到女, 想全部賺晒都得! 我唔會理.
女人有時好神奇, 你可能送D唔值錢的小禮物, 或者日日同佢講電話...等等, 會比收到真金白銀更開心. 錢都買唔到.
但係呢D野好晒時間, 沒係人人有興趣做
作者: 66630    時間: 2016-6-25 04:20 PM

你都重係唔明我想表達D乜野?!
即係只要你有辦法搵到女, 想全部賺晒都得! 我唔會理.
女人有時好神奇, 你可能送D唔值錢的小禮物, 或者日日同佢講電話...等等, 會比收到真金白銀更開心. 錢都買唔到.
但係呢D野好晒時 ...
admin 發表於 2016-6-25 04:13 PM
唔好意思大家唔啱頻道真係溝通唔到,收線88
作者: 自拍男    時間: 2016-6-25 06:16 PM

唔好意思大家唔啱頻道真係溝通唔到,收線88
66630 發表於 2016-6-25 04:20 PM
一拍兩散系列
作者: 機動戰士1    時間: 2016-6-25 10:00 PM

有錢復活staroriental 好過啦
作者: nickylinex1    時間: 2016-6-25 11:45 PM

CD ROM 好有興趣參加
作者: admin    時間: 2016-6-26 02:09 PM

剩係得傻瓜DC仔     
自拍男 發表於 2016-6-25 09:49 AM
想信好多人都想見識多重影分身的真身, DC仔都快D報名啦
志不在MODEL, 志在XX男
作者: 電騙男    時間: 2016-6-26 02:31 PM

admin 發表於 2016-6-26 02:09 PM
終於可以見到6哥真身牙     
作者: 電騙男    時間: 2016-6-26 02:32 PM

有錢復活staroriental 好過啦
機動戰士1 發表於 2016-6-25 10:00 PM
有錢不如復活6哥墳壇好過
作者: admin    時間: 2016-6-26 02:41 PM

有錢不如復活6哥墳壇好過
電騙男 發表於 2016-6-26 02:32 PM
6哥只要忍下手賭小一場, 都夠幾十個會員一齊開心影幾個鐘
作者: 電騙男    時間: 2016-6-26 02:47 PM

6哥只要忍下手賭小一場, 都夠幾十個會員一齊開心影幾個鐘
admin 發表於 2016-6-26 02:41 PM
歐國盃打到一半,6哥已經輸三千幾
作者: 電騙男    時間: 2016-6-26 02:48 PM

聽講6哥真人勁樣衰   
作者: 電騙男    時間: 2016-6-26 02:50 PM

XX男要帶假髮遮秃頭   
作者: admin    時間: 2016-6-26 03:55 PM

XX男要帶假髮遮秃頭   
電騙男 發表於 2016-6-26 02:50 PM
教主識唔識

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0