標題: 向太再吊鳩星爺性史同縮骨史︰帶臨時女演員開房 [打印本頁]

作者: 自拍男    時間: 2016-8-10 03:00 PM     標題: 向太再吊鳩星爺性史同縮骨史︰帶臨時女演員開房

向太不時都數算星爺,最近佢接受訪問時就再數星爺性史同縮骨事。

向太話,星爺試過拍拍下《百變星君》,帶個比堅尼臨時女演員開房;又話星爺拍《千王之王》果陣,每日9點10點開工,一到下午3點就閃人,結果王晶同佢反面。

向太仲話,星爺曾經搵劉德華拍戲,當時華仔身價2000萬,但係星爺只開100萬。

Well,聽落係過份,不過星爺始終冇回應過,真相係點就只得佢地知。

我淨係知,星爺以前d戲好好睇,睇幾多次都係咁好睇。

圖片附件: tumblr_inline_obofw7YQBz1t6ecng_500.jpg (2016-8-10 03:00 PM, 91 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2826650&k=702679b9a86d79f6e3a4e0461f356c33&t=1727011331&sid=q56e8E

作者: 自拍男    時間: 2016-8-10 03:02 PM

炮房
作者: 自拍男    時間: 2016-8-10 03:02 PM

信則有不信則無系列
作者: 自拍男    時間: 2016-8-10 03:03 PM

信不信由你系列
作者: 迦樓羅女王    時間: 2016-8-10 03:56 PM

信不信由你系列
自拍男 發表於 2016-8-10 03:03 PM
其實係又點 , 唔係又點???
你請得周星星 , 都係睇中佢既叫座力姐 ,
唔通你係睇中佢工時夠長???

至於扑女 ... 佢情佢願 , 外人講咩春野???
作者: 自拍男    時間: 2016-8-10 04:18 PM

其實係又點 , 唔係又點???
你請得周星星 , 都係睇中佢既叫座力姐 ,
唔通你係睇中佢工時夠長???

至於扑女 ... 佢情佢願 , 外人講咩春野???
迦樓羅女王 發表於 2016-8-10 03:56 PM
元老有冇帶女返公司扑野
作者: impreza    時間: 2016-8-11 08:42 AM

來來去去黑太都係自己同自己講話, 從來無人回應過佢
作者: netsee    時間: 2016-8-11 09:08 AM

開價俾華仔個講法唔可信,
作者: t6t    時間: 2016-8-11 11:29 PM

吊鳩向太

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0