標題: 黃心美公開幫心穎BB招親,兼吊鳩TVBuddy係垃圾 [打印本頁]

作者: 地溝男    時間: 2016-9-21 10:14 PM     標題: 黃心美公開幫心穎BB招親,兼吊鳩TVBuddy係垃圾

身為宅男女神嘅黃心穎(心穎BB),相信有唔少男士都想接近佢,不過同佢成個餅印兼錫到佢燶嘅大家姐似乎就嫌個妹仲未嫁得出,要喺ViuTV節目《Come On Baby》入面公開幫佢招親!

心穎BB有三個家姐,大家姐黃心美(Scarlett)深受ViuTV幕前幕後喜愛,經常笑稱Scarlett係「ViuTV一姐」。佢喺日前播出嘅節目《Come On Baby》擔任嘉賓,節目中仲話:「我好希望如果你真係鍾意心穎BB,你出盡全力,狠狠地追佢,然後有朝一日連人帶埋呢堆垃圾同佢所有垃圾離開我屋企,俾佢一個五星級嘅家! 」

而佢講呢堆垃圾嘅時候,鏡頭就影住放喺窗台嘅一堆TV Buddy。有網民表示好擔心心穎BB會受影響,因為方丈份人好——㗎嘛!

不過雖然Scarlett好似好強勢好麻甩咁,不過佢亦有溫柔嘅一面。佢喺節目入面就展示咗一大堆妹妹嘅剪報,話佢由細妹選美開始就已經儲緊佢嘅剪報,左一句妹妹,右一句妹妹,真係名乎其實嘅「妹妹控」!

圖片附件: tumblr_inline_oduh6qV3221u03abq_1280.png.cf.jpg (2016-9-21 10:14 PM, 87.2 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2834234&k=cc32199a668725a3fee626e6b8ec1be9&t=1727011101&sid=q71dr7

圖片附件: tumblr_inline_oduh6fzti81u03abq_1280.png.cf.jpg (2016-9-21 10:14 PM, 87.1 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2834235&k=42a47bb3c2112841c44d5745bca158b8&t=1727011101&sid=q71dr7

作者: 地溝男    時間: 2016-9-21 10:15 PM

TVBuddy = 真 ‧ 垃圾     
作者: 地溝男    時間: 2016-9-21 10:15 PM

送 TVBuddy 當開工利是   
作者: 地溝男    時間: 2016-9-21 10:17 PM

TVB 當寶

香港人當垃圾
作者: hamsubboy    時間: 2016-9-21 10:38 PM

其實有個開關制,專俾女藝人用…個制開着會震… 隻buddy 又防水
係佢哋唔識用啫
作者: 地溝男    時間: 2016-9-21 10:40 PM

其實有個開關制,專俾女藝人用…個制開着會震… 隻buddy 又防水
係佢哋唔識用啫
hamsubboy 發表於 2016-9-21 10:38 PM
當震蛋用
作者: ThomasKoon    時間: 2016-9-22 01:29 AM

同心美心穎2姊妹玩3P, 正...
作者: starbuster    時間: 2016-9-22 01:57 AM

抽自己個妹水, 搏上位, 呢個家姐真係得
作者: Grandfather    時間: 2016-9-22 02:13 AM

住係家姐間屋驚住比老公Dap埋就真
作者: impreza    時間: 2016-9-22 08:23 AM

抽自己個妹水, 搏上位, 呢個家姐真係得
starbuster 發表於 2016-9-22 01:57 AM
唔係咁, 我都唔知有呢個人存在.............
作者: 迦樓羅女王    時間: 2016-9-22 11:09 AM

賓妹家族
作者: 電騙男    時間: 2016-9-22 11:17 AM

賓妹家族
迦樓羅女王 發表於 2016-9-22 11:09 AM
星期日中環 TB 賓賓大家族
作者: sarmsan    時間: 2016-9-22 11:18 AM

唔使佢幫口呀瑪
作者: 迦樓羅女王    時間: 2016-9-22 11:20 AM

唔使佢幫口呀瑪
sarmsan 發表於 2016-9-22 11:18 AM
幫口 ... 即係咬咬???

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0