標題: 鍾嘉欣產後返港窊銀,一粒鐘袋20萬 [打印本頁]

作者: 港燦男    時間: 2016-11-3 10:39 AM     標題: 鍾嘉欣產後返港窊銀,一粒鐘袋20萬

【東方日報專訊】闊別香港10個月的藝人鍾嘉欣,昨晨於產後首度由溫哥華返港,出席今晚舉行的品牌活動,短短宣傳一粒鐘便穩袋20萬港元,難怪她願意撇下老公及囡囡,極速來港走一轉!
今年2月與拍拖10個月的脊醫Jeremy Leung在溫哥華奉子成婚的鍾嘉欣,8月誕下女兒Kelly成為人妻兼人母後依然有價有巿,昨日她特地由加拿大返港,出席今晚在中環舉行的品牌活動。
據知是次活動的酬勞高達20萬港元,由嘉欣昨晨6時半抵港至明日凌晨1時離港計,此行共逗留43小時,當中只花1小時便完成活動,絕對是旋風式襲港搵真銀!對向來精打細算的嘉欣而言,賺「快錢」之餘,又可順道返港探望親朋,效益甚高,難怪她願意撇下只得兩個多月大的囡囡Kelly及老公Jeremy,隻身返港掘金!
湊女有滿足感
逾半百記者昨晨在機場守候嘉欣,由於坐長途機,她戴着黑超仍難掩倦容,左手無名指則戴着婚戒。可能因產後未收身,她穿着長長大褸包到冚,但面對大批記者亦合作受訪,她說:「今次返嚟好短時間就走,辛苦傳媒、經理人嚟接機,咁耐冇見都掛住大家,好開心見到大家!」問到收身成績,她說:「爭少少,冇特別收!(湊囡囡辛苦嗎?)辛苦,但有滿足感!(有冇蝦碌嘢?)暫時冇。(囡囡似邊個?)兩個都似。」
未約姊妹見面
問到何時與老公及囡囡一家三口返港,她說:「有機會,將來,今次太趕!(有傳你12月拍劇?)聽日再講。(今日有咩做?)休息啦!(見吓姊妹?)有時間會見!」離開機場後,嘉欣在經理人陪同下返回新都城寓所,她表示暫不會外出,亦未知一班好姊妹會否前來探望。
對於嘉欣未收身,其好姊妹之一王君馨說:「最緊要健康!」而岑麗香則在電話中說:「我今日有工作,暫未有時間過去見佢,睇吓係咪可以安排時間見面。(教佢減肥?)我都未見到佢,可能好索呢!收身唔急啦!慢慢做運動,自然收身最好。」

圖片附件: 1103-00282-006b1.jpg (2016-11-3 10:39 AM, 83.5 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2840078&k=e4aaccdd327eacf0d6746386afe02769&t=1727000567&sid=sS8iWr

作者: 港燦男    時間: 2016-11-3 10:40 AM

元老要做幾耐鴨,先有20萬
作者: 港燦男    時間: 2016-11-3 10:41 AM

20萬可以食五年
作者: 迦樓羅女王    時間: 2016-11-3 10:44 AM

元老要做幾耐鴨,先有20萬
港燦男 發表於 2016-11-3 10:40 AM
人格問題 :
要1000萬毫宅定要鍾嘉欣???
作者: 港燦男    時間: 2016-11-3 10:52 AM

人格問題 :
迦樓羅女王 發表於 2016-11-3 10:44 AM
魚與熊掌問題
作者: 港燦男    時間: 2016-11-3 10:54 AM

人格問題 :
迦樓羅女王 發表於 2016-11-3 10:44 AM
伍允龍衰冇錢

識功夫有乜用

做醫生先賺錢

作者: 迦樓羅女王    時間: 2016-11-3 11:04 AM

魚與熊掌問題
港燦男 發表於 2016-11-3 10:52 AM
係我朋友問我既 ...

我當時答 : 嘉欣 ... 因為佢一定賺多個1000萬 ,
而且你又可以享用

作者: 港燦男    時間: 2016-11-3 12:17 PM

係我朋友問我既 ...

我當時答 : 嘉欣 ... 因為佢一定賺多個1000萬 ,
而且你又可以享用

迦樓羅女王 發表於 2016-11-3 11:04 AM
晚晚享用
作者: 迦樓羅女王    時間: 2016-11-3 02:53 PM

晚晚享用
港燦男 發表於 2016-11-3 12:17 PM
有奶飲TIM
作者: 港燦男    時間: 2016-11-3 03:01 PM

有奶飲TIM
迦樓羅女王 發表於 2016-11-3 02:53 PM
人奶

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0