標題: 捱生捱死又捱X到星期五系列,元老今晚去邊度 J ? [打印本頁]

作者: 電騙男    時間: 2017-1-13 08:56 AM     標題: 捱生捱死又捱X到星期五系列,元老今晚去邊度 J ?

作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-1-13 09:38 AM

電騙男 發表於 2017-1-13 08:56 AM
聽S兄話 , 趕翻屋企形容各街頭美女比大家聽 ...
作者: 電騙男    時間: 2017-1-13 09:41 AM

聽S兄話 , 趕翻屋企形容各街頭美女比大家聽 ...
迦樓羅女王 發表於 2017-1-13 09:38 AM
街頭細細粒賓賓美女
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-1-13 10:03 AM

街頭細細粒賓賓美女
電騙男 發表於 2017-1-13 09:41 AM
我鐘意熟女多D ...
作者: 電騙男    時間: 2017-1-13 10:18 AM

我鐘意熟女多D ...
迦樓羅女王 發表於 2017-1-13 10:03 AM
街頭細細粒大波賓賓熟女
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-1-13 10:43 AM

街頭細細粒大波賓賓熟女
電騙男 發表於 2017-1-13 10:18 AM
同一句 , 加兩粒字就當新回覆 ... 呃POST呃得咁求其
作者: 電騙男    時間: 2017-1-13 10:48 AM

同一句 , 加兩粒字就當新回覆 ... 呃POST呃得咁求其
迦樓羅女王 發表於 2017-1-13 10:43 AM
26fun呃post王
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-1-13 11:02 AM

26fun呃post王
電騙男 發表於 2017-1-13 10:48 AM
係呢係呢 , 見XX男兄寫咁多篇都係玩熟女 , 小弟都係個熟女控 ,
出於有少少好奇 , 以兩種熟女 , 唔知求星會鐘意邊種多D???

1,外表係正常C9 , 老公有D錢 , 但成日應酬或外出公幹(可能有小三)
搞到佢寂寞難耐 ... 係外人面前係正常少奶奶 ,
扮到都幾賢良淑德咁 ; 私下外面著得都算密實 , 長袖冷衫  長裙 ,
但睇真D果件疏織冷衫 , 唔只超有彈性現晒身形 , 係紅色冷衫上面 ,
仲透到少少裡面大大個白色奶罩 , 每次望佢都一副慘慘豬  缺愛臉孔

2,背景相近 , 但態度上就係高傲冷艷 , 本身其實唔算話靚
(打過比喻 ... 一個無咁瘦同無咁老既昂山素姬) , 亦唔算點化妝 ...
但皮膚本身同身材都唔錯 ; 鐘意超大領鬆身衫 , 個膊成日跌出黎咁
又咁載奶罩 , 明顯見到佢特點咁 , 會比足夠性暗示 , 但唔係扮慘慘豬  
扮惹可憐咁乞求男人
作者: 電騙男    時間: 2017-1-13 11:24 AM

係呢係呢 , 見XX男兄寫咁多篇都係玩熟女 , 小弟都係個熟女控 ,
出於有少少好奇 , 以兩種熟女 , 唔知求星會鐘意邊種多D???

1,外表係正常C9 , 老公有D錢 , 但成日應酬或外出公幹(可能有小三)
搞到佢寂寞難耐 ... 係 ...
迦樓羅女王 發表於 2017-1-13 11:02 AM
慘慘豬大波富婆
作者: sarmsan    時間: 2017-2-10 08:20 PM

搞到佢寂寞難耐 ... 係 ...
迦樓羅女王 發表於 2017-1-13 11:02 AM
熟女係乜年紀你撞到呢兩種就話姐,球星關乜事
你呢兩種都係show到奶,如果靚的話,係男人都岩啦,理得咁多乜性情,除非好老好醜
二十幾三十幾靚少婦最正,如果著到咁, 十幾歲男仔幾十歲男人乜年紀都鍾意/有暇想
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-2-10 08:27 PM

熟女係乜年紀你撞到呢兩種就話姐,球星關乜事
你呢兩種都係show到奶,如果靚的話,係男人都岩啦,理得咁多乜性情,除非好老好醜
二十幾三十幾靚少婦最正,如果著到咁, 十幾歲男仔幾十歲男人乜年紀都鍾 ...
sarmsan 發表於 2017-2-10 08:20 PM
球星關乜事
........................................
睇唔明D潮語TIM
作者: sarmsan    時間: 2017-2-10 08:30 PM

球星關乜事
........................................
睇唔明D潮語TIM
迦樓羅女王 發表於 2017-2-10 08:27 PM
我求其垃下咋,知道喇
作者: Grandfather    時間: 2017-2-11 12:08 AM

26fun呃post王
電騙男 發表於 2017-1-13 10:48 AM

作者: 自拍男    時間: 2017-2-11 12:14 AM

Grandfather 發表於 2017-2-11 12:08 AM
烈火戰車真實版

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0