標題: 10A麥騷黑C竟然無人POST??? 月老點睇? [打印本頁]

作者: bobo21    時間: 2017-2-11 10:28 AM     標題: 10A麥騷黑C竟然無人POST??? 月老點睇?

[youtube]I22rwCHtyqA[/youtube]
作者: bobo21    時間: 2017-2-11 10:31 AM

月老 呢排被咁積極都唔 POST , 月老點睇?
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-2-11 11:22 AM

無亮點既野 , POST來做咩???
作者: bobo21    時間: 2017-2-11 11:26 AM

迦樓羅女王 發表於 2017-2-11 11:22 AM
Bye bye
作者: bobo21    時間: 2017-2-11 12:04 PM

迦樓羅女王 發表於 2017-2-11 11:22 AM
今時今日十個POST九個無亮點又見你出聲, 我今朝回來才第2個POST, 轉貼10A麥啲開心小軼事給大家分享吓, 你就入來插, 唔啱看咪請回便算啦, BYEBYE囉.....
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-2-11 01:31 PM

今時今日十個POST九個無亮點又見你出聲, 我今朝回來才第2個POST, 轉貼10A麥啲開心小軼事給大家分享吓, 你就入來插, 唔啱看咪請回便算啦, BYEBYE囉.....
bobo21 發表於 2017-2-11 12:04 PM
問一樣野先 ... "月老" 係指邊個???
如果唔係我 , SORRY , 我今次白撞 , 下次唔會 ...
(我之前問左兩次 , 都無人答我)

小弟一向推祟 "快樂互屌主義" , 自己咁唸就以為人地都係
... 再次SORRY , 小弟下次會注意~~
作者: bobo21    時間: 2017-2-11 03:18 PM

問一樣野先 ... "月老" 係指邊個???
如果唔係我 , SORRY , 我今次白撞 , 下次唔會 ...
(我之前問左兩次 , 都無人答我)

小弟一向推祟 "快樂互屌主義" , 自己咁唸就以為人地都係
... 再次SORRY , 小弟下次會注 ...
迦樓羅女王 發表於 2017-2-11 01:31 PM
1, 唔明[月老]會聯想到你閣下 ? ? ?

2, 邊個係"BXXX21", 唔會係小弟掛 ? ? ?

3, 你要找"快樂互屌聯盟"喱到有人, 有好幾位人啦, 但, SORRY, 不是小弟囉...

TKS

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0