標題: AV奧斯卡 ... 三上竟然輸左年度新人王???!!! [打印本頁]

作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-3-6 08:43 AM     標題: AV奧斯卡 ... 三上竟然輸左年度新人王???!!!

昨晚除了是日本影壇盛事《第40屆日本奧斯卡》頒獎禮的大日子,亦是AV界盛事《SKY PerfecTV!成人放送大賞2017》的舉行日。前年由偶像界轉投AV界人氣爆紅的三上悠亞,身穿蝴蝶結Tube dress出席,她連日在網上拉票,最終取得「最佳作品賞」及「FLASH賞」,卻爆大冷不敵桃乃木香奈,失落新人女優賞。雖然如此,她不忘在Twitter感謝粉絲的支持與努力,同時表示很不甘心,獲不少粉絲留言打氣,並安慰表示放眼下月舉行的DMM成人大賞。
作者: ericliu    時間: 2017-3-6 09:55 AM

1# 迦樓羅女王
舊聞!?
三上、桃乃木都出道咗年幾喇喎
作者: 2him    時間: 2017-3-6 10:35 AM

作者: sarmsan    時間: 2017-3-30 06:14 PM

三上悠亞, 我一套都無睇過
你咁多喜好d人
元老睇av乜準則
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-3-30 07:25 PM

三上悠亞, 我一套都無睇過
你咁多喜好d人
元老睇av乜準則
sarmsan 發表於 2017-3-30 06:14 PM
我其實唔係太鐘意打造到偶像果D ...
如果講單一類別 , 小弟最鐘意熟女 ;
其實好多玩開肛既 , 我都好鐘意 ,
好似羽月希  朝桐光  美咲結衣等等
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-3-30 07:28 PM

真心想知你d die hard fans點嫁

一向對後者無興趣,嘉欣就只間中留意(因佢真係收得好埋,好少吸睛野)
未確定個一兩日, 我就好突兀, 唔想係真喇
傾計咁傾(no offense),我覺得佢主流fans應該無乜好似你咁多元口味又內心邪惡
sarmsan 發表於 2017-3-30 06:14 PM
你錯拉 ... 我係把口賤架咋 , 我內心好單純架
作者: sarmsan    時間: 2017-4-3 07:27 PM

我其實唔係太鐘意打造到偶像果D ...
如果講單一類別 , 小弟最鐘意熟女 ;
其實好多玩開肛既 , 我都好鐘意 ,
好似羽月希  朝桐光  美咲結衣等等
迦樓羅女王 發表於 2017-3-30 07:25 PM
覺唔覺肛算係性虐
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-4-3 10:50 PM

覺唔覺肛算係性虐
sarmsan 發表於 2017-4-3 07:27 PM
覺呀 , 咁又點???

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0