標題: 徐若嫁錯新加坡「空心老倌」,隨時破產,元老有乜啟示? [打印本頁]

作者: 自拍男    時間: 2017-8-5 11:04 PM     標題: 徐若嫁錯新加坡「空心老倌」,隨時破產,元老有乜啟示?

【星島日報報道】台灣女星徐若瑄(Vivian)於2014年與新加坡富商老公李雲峰結婚,育有囝囝「小V寶」。去年曾傳出李雲峰的船運公司出現財務危機,欠下港幣13億元巨債,當時Vivian亦曾公開表示「從來沒有想去做貴太太」;囝囝出世後,Vivian更加緊腳步產後復出,密密搵錢養家。
今日又傳出Vivian老公的公司瀕臨破產,公司向法院提出聲請保護,要和債權人協商,並進行財務重組等工作。有傳Vivian見老公公司的經濟狀況差,更積極開工撲水,準備出新碟、拍廣告,並有意開巡迴演唱會賺錢。

圖片附件: 20170805f124455.jpg (2017-8-5 11:04 PM, 82.2 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2874994&k=8f2e3187f3bc83a10e19221e9022f134&t=1720067979&sid=8Rtr6F

作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-8-5 11:07 PM

【星島日報報道】台灣女星徐若瑄(Vivian)於2014年與新加坡富商老公李雲峰結婚,育有囝囝「小V寶」。去年曾傳出李雲峰的船運公司出現財務危機,欠下港幣13億元巨債,當時Vivian亦曾 ...
自拍男 發表於 2017-8-5 11:04 PM
最慘既係 , 佢地為老公捱 , 都捱得開心 , 都唔會鳥我地 ...
作者: 自拍男    時間: 2017-8-5 11:10 PM

最慘既係 , 佢地為老公捱 , 都捱得開心 , 都唔會鳥我地 ...
迦樓羅女王 發表於 2017-8-5 11:07 PM
有情飲水飽
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-8-5 11:29 PM

有情飲水飽
自拍男 發表於 2017-8-5 11:10 PM
我地恨唔到 ...
作者: 自拍男    時間: 2017-8-5 11:31 PM

我地恨唔到 ...
迦樓羅女王 發表於 2017-8-5 11:29 PM
恨條毛
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-8-5 11:34 PM

恨條毛
自拍男 發表於 2017-8-5 11:31 PM
有若瑄 , 係咪唔食先???
作者: 自拍男    時間: 2017-8-5 11:44 PM

有若瑄 , 係咪唔食先???
迦樓羅女王 發表於 2017-8-5 11:34 PM
凍齡女神
作者: ThomasKoon    時間: 2017-8-6 01:57 PM

騙財騙色
作者: 自拍男    時間: 2017-8-6 09:52 PM

騙財騙色
ThomasKoon 發表於 2017-8-6 01:57 PM
女人最怕嫁錯郎

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0