標題: 麥紫莉驗身準備拍AV,元老點睇? [打印本頁]

作者: 地溝男    時間: 2017-8-20 05:30 PM     標題: 麥紫莉驗身準備拍AV,元老點睇?

【東方日報專訊】擁有G Cup上圍的o靚模麥紫莉(Chili)前晚以Bra Top及短裙的運動裝上陣,到荃灣一間酒吧擔任開幕剪綵嘉賓。提到早前表示8月會到日本拍攝AV,但遲遲未出發,Chili指公司未有提供任何資料給她,故不知何時出發,亦未知對手身份。對於林作日前於社交網指她拍AV純粹流料,問到會否被人覺得有作大之嫌,她說:「冇得驚,因為(拍AV)唔係我諗出嚟,又唔係自己話要去拍,係公司安排。」她又透露本周會去驗身,問到是否希望九月可以出發,她說:「唔排除。」此外,Chili透露今次出席剪綵活動有五位數字酬勞,她坦言酒量一般,但未試過「斷片」。

圖片附件: 0820-00282-020b1.jpg (2017-8-20 05:30 PM, 223.3 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2877006&k=152d7450f5892a8141433ec4e6283c23&t=1726960648&sid=H8CZ8u

作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-8-20 05:43 PM

哇 , 佢個樣真係好乸豬 ...
作者: 地溝男    時間: 2017-8-20 06:07 PM

哇 , 佢個樣真係好乸豬 ...
迦樓羅女王 發表於 2017-8-20 05:43 PM
26要波唔要樣
作者: Thomp    時間: 2017-8-20 06:36 PM

大肉肥豬乸,一定好好味!
作者: edcedc    時間: 2017-8-20 09:44 PM

吃得唔好
作者: 自拍男    時間: 2017-8-20 10:09 PM

吃得唔好嘥
edcedc 發表於 2017-8-20 09:44 PM
啖啖肉
作者: ericliu    時間: 2017-8-20 10:54 PM

26要波唔要樣
地溝男 發表於 2017-8-20 06:07 PM
我同元老要樣唔要波

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0