標題: 掌摑、扯衫、剝底褲,四魔女欺凌少女,元老有乜啟發? [打印本頁]

作者: 港燦男    時間: 2017-10-13 09:19 AM     標題: 掌摑、扯衫、剝底褲,四魔女欺凌少女,元老有乜啟發?

一名年約十餘歲少女遭魔女黨成員集體欺凌,有關短片昨在手機WhatsApp群組流傳,片中可見一名少女被最少四名女子施虐,遭掌摑最少十巴,更被扯起上衣、脫去短褲及內褲等,更露出衞生巾,欺凌片段惡行令人髮指。期間只聞受害少女不停呼叫,眾人不但沒有停手,反變本加厲。片中各人均操廣東話,警察公共關係科晚上表示,網絡安全及科技罪案調查科正了解及跟進事件。本報昨傍晚接獲讀者提供片段,稱WhatsApp群組中午開始流傳該段魔女黨虐打少女片。案件暫不知是否在香港發生,但案發地點似為梯間,魔女黨估計最少有四名成員,其中三人集體毆打女受害人,另一人則負責拍攝。有人強行拖行受害少女,更企圖剝去其短褲,期間有人連續掌摑少女數巴,更強行脫去受害少女的短褲、內褲,並扯掉受害少女的衞生巾,然後圍着大笑。報料讀者稱不值施虐者行為。

圖片附件: 4965f32866f67e34fba3784ca5a1ce38.jpg (2017-10-13 09:19 AM, 109.2 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2883770&k=6a57154af000c302f37fd67431b2e7aa&t=1726951054&sid=1Aw5Ag

作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-10-13 09:51 AM

只能講呢D事個個國家都會有 , 禁亦不絕 ... 如令狐沖果句 : 有人既地方就有江湖
作者: 港燦男    時間: 2017-10-13 09:52 AM

只能講呢D事個個國家都會有 , 禁亦不絕 ... 如令狐沖果句 : 有人既地方就有江湖
迦樓羅女王 發表於 2017-10-13 09:51 AM
人在江湖,身不由已
作者: 港燦男    時間: 2017-10-13 09:53 AM

迦樓羅女王 發表於 2017-10-13 09:51 AM
元老想做欺凌個個
作者: sarmsan    時間: 2017-10-13 05:04 PM

d女女真係同d仔有得揮
作者: 港燦男    時間: 2017-10-13 05:26 PM

d女女真係同d仔有得揮
sarmsan 發表於 2017-10-13 05:04 PM
元老好想比d女女欺凌
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-10-13 05:26 PM

d女女真係同d仔有得揮
sarmsan 發表於 2017-10-13 05:04 PM
呢個就不嬲架拉 ... 元老意見成日比女同學打
作者: sarmsan    時間: 2017-10-13 05:33 PM

呢個就不嬲架拉 ... 元老意見成日比女同學打
迦樓羅女王 發表於 2017-10-13 05:26 PM
益左你啦,有得玩sm
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-10-13 05:37 PM

益左你啦,有得玩sm
sarmsan 發表於 2017-10-13 05:33 PM
下 ... 都係既 , 有時係我撩交拗先
好似不停講冠希哥壞話 , 引佢既女粉打我(係早奇拿事件3-4年左右)
作者: 自拍男    時間: 2017-10-14 12:07 AM

下 ... 都係既 , 有時係我撩交拗先
好似不停講冠希哥壞話 , 引佢既女粉打我(係早奇拿事件3-4年左右)
迦樓羅女王 發表於 2017-10-13 05:37 PM
元老係台大晚晚玩SM

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0