標題: 元老心得 : 合成圖排行榜 [打印本頁]

作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-12-30 06:55 PM     標題: 元老心得 : 合成圖排行榜

小弟之前一度以為合成圖己經絕跡江湖 , e+先知原來都仲有唔少 ...
之呢兩日小弟既搜圖結果 , 講下e+咩女星比人改圖改得最多拉 :

大陸組>>>
1,楊冪--估唔到佢係最多 , 不過都不枉佢 "大冪冪" 之名 !!!
2,范冰冰--不解釋
3,analbaby--一個咁垃圾既人都入到前三 ... 唉 ...
4,趙麗穎+劉亦菲+高圓圓+林志玲--其實我唔仲有無其他 , 但呢幾個都好多圖

相反 , 劉濤  蔣欣  劉詩詩  景甜呢幾件就無咩 ...

香港組>>>
1,李佳芯--但係個個都p到佢變巨乳 ... 我就投入唔到羅
2,黃心穎--我唸主要原因 , 都係因為佢對 "胸器"
3,朱千雪--你地班死毒男 !!!
4,岑麗香--我唔明架 ... 正如我唔明點解咁多男人like佢
5,麥十優--又係d想 "精服十優" 既毒男幻想

雖然己經係香港五強 , 但d圖仲少過劉濤  蔣欣  劉詩詩  景甜呢幾件
作者: crystal0721    時間: 2017-12-31 03:02 AM

而家仲有人合架咩?我連邊到仲有得睇都5知嚕
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-1-1 09:39 AM

而家仲有人合架咩?我連邊到仲有得睇都5知嚕
crystal0721 發表於 2017-12-31 03:02 AM
下 ... 咪照搜查咋麻
作者: fred1977    時間: 2018-1-1 03:30 PM

話時話,發佈惡攪既合成照,未必是露點,好似這些圖既惡攪,又有沒有犯法呢?

圖片附件: 2018-01-01_153101.JPG (2018-1-1 03:31 PM, 60.9 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2891787&k=18a2614a8dd0ff54f7a531a6f0736636&t=1726932738&sid=250C5V

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0