標題: 元老理性分析 : 跑WIN蔡思貝既可能性 [打印本頁]

作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-5-1 02:38 PM     標題: 元老理性分析 : 跑WIN蔡思貝既可能性

首先 , 列舉蔡思貝既一系列數字 :
10公里跑50MINS , 20公里跑110MINS(1H50MINS)

再列舉元老既一系列數字 :
8年前--3公里跑15MINS , 18年前3公里跑12MINS ...

可以到 , 蔡思貝跑10公里既平均速度 , 都唔會比我8年前
跑3公里既平均速度慢 ... 如果跑既只係3公里 ,
蔡思貝速度恐怕可以快多1/3 , 即係話好可能10MINS搞掂
咁即係話 , 比18年前既元老仲快 ...

又即係話 , 無論係中距離定長距離 , 元老都無可能捉到 ...
咁短距離呢??? 好可惜元老短跑從來都唔快 ,
18年前100米都要跑13秒幾 , E+我唸要18秒都未必得 ,
而蔡思貝咁跑得既女仔 , 其實咩距離都唔會太慢

再縮短D , 10米20米呢??? 更可悲既係 , 元老起步都唔快
作者: 自拍男    時間: 2018-5-1 02:45 PM

首先 , 列舉蔡思貝既一系列數字 :
10公里跑50MINS , 20公里跑110MINS(1H50MINS)

再列舉元老既一系列數字 :
8年前--3公里跑15MINS , 18年前3公里跑12MINS ...

可以到 , 蔡思貝跑10公里既平均速度 , 都唔會比我8年前 ...
迦樓羅女王 發表於 2018-5-1 02:38 PM
日本業餘大叔跑贏蔡思
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-5-1 03:04 PM

日本業餘大叔跑贏蔡思
自拍男 發表於 2018-5-1 02:45 PM
越來個大叔訓練得咁辛苦 , 就係為左扑女 ...
作者: 自拍男    時間: 2018-5-1 03:06 PM

越來個大叔訓練得咁辛苦 , 就係為左扑女 ...
迦樓羅女王 發表於 2018-5-1 03:04 PM
扑架妹
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-5-2 10:09 AM

扑架妹
自拍男 發表於 2018-5-1 03:06 PM
我扑蔡C就夠
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-5-3 01:41 PM

[youtube]ipdyNZ6wD2w[/youtube]
作者: sarmsan    時間: 2018-5-3 04:31 PM

洗乜計到咁呢

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0