標題: 偲嫣bb結婚,浪子有乜感受? [打印本頁]

作者: 自拍男    時間: 2018-5-5 11:46 PM     標題: 偲嫣bb結婚,浪子有乜感受?

雞婆

【filter-170東網專訊】正義聯盟主席李偲嫣同現任香港專業進修學校國際教育部副總監謝鋮浚今日(5日)終於拉埋天窗,立法會議員梁美芬、前立法會議員鄧家彪都到場祝賀。婚禮上鋮浚拎住結他自彈自唱一首《唯獨你是不可取替》,迎接新娘子進場,甚是浪漫,兩人更在泡泡紛飛下相擁長吻達10秒之久,場面感人。偲嫣嘅老爺、鋮浚嘅爸爸就大讚偲嫣,話呢位新抱有85分,仲話偲嫣已經改過,喺屋企唔會講政治。唔通偲嫣結婚之後,真係會淡出政壇?

偲嫣嘅老爺話,「偲偲」又精叻又靚,個人好爽朗,唔會陰陰濕濕,好照顧佢兩個老人家,睇電視見佢好似好「倀雞」,原來好有禮貌。問到支唔支持偲嫣參與政治,佢就話佢哋兩老對政治冇興趣,偲嫣識咗佢個仔之後亦都「改過」,好少去遊行,依家喺屋企都唔講政治喇。

偲嫣亦都話好多謝鋮浚嘅父母,仲將鋮浚父母嘅結婚相輯錄喺婚宴場刊當中,又讚鋮浚媽媽煲湯叻過自己媽媽。偲嫣又話自己曾經祈禱,想搵到一個對佢好、孝順、well educated(有優良教育)嘅另一半,鋮浚係100%達到要求,加上仲咁高大,自己就好似中咗jackpot(頭獎)咁。

佢又話,自己作為另類公眾人物,身邊嘅人會受到好大壓力,佢只想談一場永不分手的戀愛。過往啲人鬧佢,佢就同上帝講當儲分,希望有日可以換番份禮物,依家終於拎到咁話。

圖片附件: 958a2b9e573c6b49830691e1463a68f0.jpg (2018-5-5 11:46 PM, 61.5 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2904369&k=4f088cf8806600043b78d1b9b5cffd75&t=1726911487&sid=oIhCNI

圖片附件: 580376deb912d2f91c5638f87123c27c.jpg (2018-5-5 11:46 PM, 93.2 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2904370&k=44766239db50f2997e02198feb0a85de&t=1726911487&sid=oIhCNI

作者: 自拍男    時間: 2018-5-5 11:47 PM

藍屍女神
作者: Thomp    時間: 2018-5-5 11:58 PM

oh , shit !!!
作者: 自拍男    時間: 2018-5-6 12:18 AM

oh , shit !!!
Thomp 發表於 2018-5-5 11:58 PM
各花入各眼
作者: kcr43    時間: 2018-5-6 01:06 AM

果然郎才女貌只可以話個男既做咗件對社會好既事
作者: 自拍男    時間: 2018-5-6 01:09 AM

果然郎才女貌只可以話個男既做咗件對社會好既事
kcr43 發表於 2018-5-6 01:06 AM
犧牲小我,XXXX
作者: sarmsan    時間: 2018-5-7 02:33 PM

原來未結婚,以為C9添
作者: sarmsan    時間: 2018-5-7 02:35 PM

各花入各眼
自拍男 發表於 2018-5-6 12:18 AM
唔知元老重口味,頂唔頂得順呢種呢?
作者: DQ男    時間: 2018-5-7 02:47 PM

sarmsan 發表於 2018-5-7 02:35 PM
元老好醜通殺
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-5-7 02:59 PM

sarmsan 發表於 2018-5-7 02:35 PM
做咩屈我重口味?(>_<")
作者: DQ男    時間: 2018-5-7 03:10 PM

做咩屈我重口味?(>_
迦樓羅女王 發表於 2018-5-7 02:59 PM
元老口是心非系列

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0