標題: 姣佘 今朝要唔要返工,返學? [打印本頁]

作者: bobo21    時間: 2018-6-4 08:13 AM     標題: 姣佘 今朝要唔要返工,返學?

加班,補課,打J

圖片附件: 591ccfd5c2b51d96062b3549d3b3aa58.jpg (2018-6-4 08:13 AM, 39.6 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2908783&k=051f1ca64f7970cdb405e6f41997a6ea&t=1726901130&sid=V4LsvV

作者: bobo21    時間: 2018-6-5 07:56 AM

今朝又要加班,補課,仲要自己打【J】

圖片附件: e3e304d10f790e77827eb93f03330792.jpg (2018-6-5 07:56 AM, 938 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2908950&k=4b5c61617fa12172f6031b02f1e0faa5&t=1726901130&sid=V4LsvV

作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-6-5 08:04 AM

今朝又要加班,補課,仲要自己打【J】
bobo21 發表於 2018-6-5 07:56 AM
阿佘 : 你咁短我唔幫你打拉 , 最多比你睇腳拉
作者: bobo21    時間: 2018-6-5 08:34 AM

阿佘 : 你咁短我唔幫你打拉 , 最多比你睇腳拉
迦樓羅女王 發表於 2018-6-5 08:04 AM
腳就拎來玩, 睇就睇全相呀, 同我剝咗佢, 唔該啦
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-6-5 08:49 AM

腳就拎來玩, 睇就睇全相呀, 同我剝咗佢, 唔該啦
bobo21 發表於 2018-6-5 08:34 AM
其實 ... 點解你地可以專一咁多年???
阿佘自從過左40 , 我己經對佢無興趣 ...
作者: bobo21    時間: 2018-6-5 09:02 AM

其實 ... 點解你地可以專一咁多年???
阿佘自從過左40 , 我己經對佢無興趣 ...
迦樓羅女王 發表於 2018-6-5 08:49 AM
又講真呀, 我對佘一早已經無咗興趣啦, 已前就好LIKE架, 因為佢選港姐個年, 我曾經遇見過佢一次, 對佢有印象.
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-6-5 09:25 AM

又講真呀, 我對佘一早已經無咗興趣啦, 已前就好LIKE架, 因為佢選港姐個年, 我曾經遇見過佢一次, 對佢有印象.
bobo21 發表於 2018-6-5 09:02 AM
咁你係 "有" 定 "無" ???
作者: bobo21    時間: 2018-6-5 09:27 AM

咁你係 "有" 定 "無" ???
迦樓羅女王 發表於 2018-6-5 09:25 AM
[["有" 定 "無" ???]] 乜野
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-6-5 09:31 AM

[["有" 定 "無" ???]] 乜野
bobo21 發表於 2018-6-5 09:27 AM
#6"又講真呀, 我對佘一早已經無咗興趣啦"
但之後又話 : "已前就好LIKE架, 因為佢選港姐個年, 我曾經遇見過佢一次, 對佢有印象."
作者: bobo21    時間: 2018-6-5 09:35 AM

#6"又講真呀, 我對佘一早已經無咗興趣啦"
但之後又話 : "已前就好LIKE架, 因為佢選港姐個年, 我曾經遇見過佢一次, 對佢有印象."
迦樓羅女王 發表於 2018-6-5 09:31 AM
都係唔明
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-6-5 09:46 AM

都係唔明
bobo21 發表於 2018-6-5 09:35 AM
我對佘一早已經 "無" 咗興趣啦 ... 已前就好LIKE架

你係話以前LIKE , E+唔LIKE???
作者: bobo21    時間: 2018-6-5 09:49 AM

我對佘一早已經 "無" 咗興趣啦 ... 已前就好LIKE架

你係話以前LIKE , E+唔LIKE???
迦樓羅女王 發表於 2018-6-5 09:46 AM
咪講咗 : [[我對佘一早已經無咗興趣啦]]
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-6-5 09:56 AM

咪講咗 : [[我對佘一早已經無咗興趣啦]]
bobo21 發表於 2018-6-5 09:49 AM
咁你又發圖???
作者: bobo21    時間: 2018-6-5 10:08 AM

咁你又發圖???
迦樓羅女王 發表於 2018-6-5 09:56 AM
唔好阻止我, 我又要發圖 (旦, 唔係阿佘)

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0