標題: 中大迎新荒淫無道,Thomp 點評? [打印本頁]

作者: 自拍男    時間: 2018-8-25 12:37 AM     標題: 中大迎新荒淫無道,Thomp 點評?

查看相片

【filter-170東網專訊】中文大學護理學院迎新營發生懷疑非禮事件引起學生熱議,有學生再於Facebook「CUHK Secrets」爆料,指以往參加O camp亦遇到類似事件,反問:「玩O camp係咪預咗俾(畀)人非禮?」聲稱玩遊戲期間,「啲男仔好鍾意癡(黐)埋嚟」、「完全掂到胸部」令女生不安。有網民指多年前擔任O camp工作人員時,曾目擊類似非禮事件,當時交由大學職員上報「防止性騷擾委員會」但無報警,涉案者最終毋須承擔責任,網民呼籲「千其(祈)唔好私了,必須報警,否則受害人陸續有來!」

聲稱玩遊戲時被觸碰胸部的學生續指,O camp流行在夜間「玩房game」,形容:「房game好似俾(畀)人強姦完咁,點解成班仔會捉住我瞓喺地上,除我對鞋,隻手又掂到我個胸,左右手及臉被4個男仔捉住我,名義上係玩game,其實乘機抽水,玩到好不安。」有網民回應指,學生事發時不懂如何反應是正常,事後應與信任的組爸媽、工作人員反映。

有網民分享向校方上報懷疑非禮事件的經驗,指原以為已經有校方跟進,但實情是:「即使嗰位疑似犯人已經去咗紀律委員會,即使佢被記缺點,只要佢畢業前冇再非禮人,個缺點就唔會再有,佢唔需要承擔任何後果!」加上有保密協議,其他證人不可以公開有問題學生的身份。網民直言:「我哋睇住佢第二年O camp仲可以做大位(搞手),但我哋唔可以講呢個人有咩問題!」

作者: 自拍男    時間: 2018-8-25 12:38 AM

全部即捕即殺
作者: 自拍男    時間: 2018-8-25 12:38 AM

屎片大學

野雞大學
作者: 自拍男    時間: 2018-8-25 12:39 AM

影衰中大崇基書院
作者: Thomp    時間: 2018-8-25 06:59 AM

食飽飯無屎屙!
作者: 160212    時間: 2018-8-25 12:14 PM

呢啲咪就係中大生嘅淫主自由
連校長都唔敢出聲干與
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-8-25 01:24 PM

呢啲咪就係中大生嘅淫主自由囉
連校長都唔敢出聲干與
160212 發表於 2018-8-25 12:14 PM
正確D講 , 佢地係預左你玩得 ... 我的確認為唔係有心非禮 , 元老都經歷過台大O CAMP , 唔駛將件事咁淫亂化
作者: 自拍男    時間: 2018-8-25 01:58 PM

正確D講 , 佢地係預左你玩得 ... 我的確認為唔係有心非禮 , 元老都經歷過台大O CAMP , 唔駛將件事咁淫亂化
迦樓羅女王 發表於 2018-8-25 01:24 PM
台妹勁玩得
作者: 160212    時間: 2018-8-25 03:22 PM

迦樓羅女王 發表於 2018-8-25 01:24 PM
絕對唔係有心非禮啦 中大生有淫權㗎嘛

作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-8-25 03:41 PM

/VNJAhV-rqDdWyyfgV8CvVS8NyamQEUK1yTlxbsk5cW4?v=w1280r16_9
https: ...
160212 發表於 2018-8-25 03:22 PM
女肯玩 , 男肯奶 ... 有咩問題???
我都同大家講左 , 唔好成日葡萄人地拉 !!!
作者: 自拍男    時間: 2018-8-25 04:11 PM

/VNJAhV-rqDdWyyfgV8CvVS8NyamQEUK1yTlxbsk5cW4?v=w1280r16_9
https: ...
160212 發表於 2018-8-25 03:22 PM
玩到咁激
作者: yahoo33    時間: 2018-8-25 04:17 PM

年年O camp都係咁 大學應該取消O camp啦
作者: 自拍男    時間: 2018-8-25 04:27 PM

yahoo33 發表於 2018-8-25 04:17 PM
四級O camp     

圖片附件: sickojp_010.jpg (2018-8-25 04:27 PM, 82.3 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2920058&k=fea7d3319df873f31db340bc99971e0f&t=1726868376&sid=gmmxxO

作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-8-25 04:32 PM

yahoo33 發表於 2018-8-25 04:17 PM
自己食唔到就唔比人食????!!!!
作者: yahoo33    時間: 2018-8-25 04:35 PM

迦樓羅女王 發表於 2018-8-25 04:32 PM
唔係 係個原意完全唔同哂 大學管唔到就取消佢 年年O Camp都係新聞
作者: 自拍男    時間: 2018-8-25 04:42 PM

迦樓羅女王 發表於 2018-8-25 04:32 PM
台大O camp

圖片附件: f_8547987_1.jpg (2018-8-25 04:42 PM, 152.3 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2920059&k=16a05cd2b9bdb004da826ab79e7e32bd&t=1726868376&sid=gmmxxO

作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-8-25 05:13 PM

唔係 係個原意完全唔同哂 大學管唔到就取消佢 年年O Camp都係新聞
yahoo33 發表於 2018-8-25 04:35 PM
咁原意係咩?
作者: 160212    時間: 2018-8-25 05:16 PM

女肯玩 , 男肯奶 ... 有咩問題???
我都同大家講左 , 唔好成日葡萄人地拉 !!!
迦樓羅女王 發表於 2018-8-25 03:41 PM
玩舐腳遊戲太小學雞, 大學生應該玩中出遊戲
作者: 160212    時間: 2018-8-25 05:17 PM

台大O camp
自拍男 發表於 2018-8-25 04:42 PM
中出遊戲
作者: 自拍男    時間: 2018-8-25 05:19 PM

160212 發表於 2018-8-25 05:16 PM
成人遊戲

圖片附件: 新-2.JPG (2018-8-25 05:19 PM, 64.3 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2920086&k=81ad4ed72146f612139ad1bc54a5b055&t=1726868376&sid=gmmxxO

作者: yahoo33    時間: 2018-8-25 05:20 PM

咁原意係咩?
迦樓羅女王 發表於 2018-8-25 05:13 PM
原意好似係俾新仔認識下大學生活係點認識下朋友 完全無色情成份
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-8-25 05:20 PM

160212 發表於 2018-8-25 05:16 PM
至少都要好似大台劇咁。。。同滕滕玩kiss(>﹏<
作者: 講獨男    時間: 2018-8-25 10:09 PM

至少都要好似大台劇咁。。。同滕滕玩kiss(>﹏
迦樓羅女王 發表於 2018-8-25 05:20 PM
同尼泊玩kiss

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0