標題: 架妹黑面落選,元老點評? [打印本頁]

作者: 講獨男    時間: 2018-8-27 09:03 PM     標題: 架妹黑面落選,元老點評?

《2018香港小姐競選決賽》昨晚於無綫電視城舉行,三甲亦終於出爐!不過,睇番港姐決賽佳麗嘅才藝表演,(9)工藤佑采表演劏雞咁拉小提琴,實在值得一睇再提!加上,佢無緣晉級後,要再次出場跳舞嘅黑面表現,亦都非常注目,呢位落選佳麗果然令人留下深刻印象呀!
撰文:東方新地|圖片:東方新地、電視截圖

港姐決賽淘汰佳麗工藤佑采《2018香港小姐競選決賽》三甲終於出爐,不過,今次就梗係唔係同大家講三甲嘅事啦!皆因落選港姐9號嘅工藤佑采實在太搶鏡,非常之值得一提!昨晚,20位佳麗分兩組進行才藝表演,而喺第二組嘅才藝表演中,工藤佑采嘅小提琴表演認真令各位觀眾非常眼前一亮!
查看相片

查看相片

工藤佑采所表演嘅小提琴確係神乎其技,拉到幾乎無一粒音準之餘,仲拉到好似劏雞咁,只係難得佢仲可以咁專注同認真睇譜,十分佩服!
查看相片

港姐決賽
更多

睇得出佢真係好落力表演小提琴俾大家聽,只可惜水準就令人跌哂眼鏡。

查看相片

港姐決賽
更多

查看相片

當佢表演完畢,相信唔少觀眾都鬆一口氣!不過工藤佑采拉小提琴拉到劏雞咁都情有可原嘅,皆因佢自稱細細個學過幾年小提琴,最近先重拾琴弓,為咗顯技,都可算勇氣可加。
查看相片

表演完劏雞嘅琴技後,工藤佑采都可能自知不妙,眉頭一皺。
查看相片

落選佳麗要再出場跳舞其後,港姐12強誕生,大熱幾乎全部晉級,而工藤佑彩就無緣晉身。大會之後安排一眾佳麗以泳裝現身問答環節,而八位落選佳麗則要再出場跳舞,淪為dancers。

查看相片

不過,唔知係咪同已出局同心情有所影響有關,未能晉身嘅八位佳麗皆表現牽強,跳到甩哂Beat!
查看相片

工藤佑彩出局後跳舞黑面神上身相信心情最大影響嘅就係工藤佑彩,未知係咪因才藝表演失準,未能順利晉級而心情勁唔靚,出場跳舞時佢一直黑面兼零笑容,個樣望落嬲爆爆咁。
查看相片

查看相片

查看相片

查看相片

查看相片

查看相片

查看相片

出局後,工藤真係面對住鏡頭都唔識笑, 全程跳舞個樣都幾乎係嬲嬲豬咁!
查看相片

查看相片

作者: 講獨男    時間: 2018-8-27 09:04 PM

唔緊要,憑你㗎妹身份,轉戰第度,一定找到你的一片天
作者: 講獨男    時間: 2018-8-27 09:05 PM

轉戰唯一組別
作者: yahoo33    時間: 2018-8-27 10:44 PM

都GG左啦唔黑面先奇 不過想入行就難
作者: 講獨男    時間: 2018-8-27 10:57 PM

都GG左啦唔黑面先奇 不過想入行就難
yahoo33 發表於 2018-8-27 10:44 PM
AV入行好易
作者: yahoo33    時間: 2018-8-27 11:07 PM

AV入行好易
講獨男 發表於 2018-8-27 10:57 PM
拍AV唔夠靚喎咁普通
作者: 講獨男    時間: 2018-8-27 11:15 PM

拍AV唔夠靚喎咁普通
yahoo33 發表於 2018-8-27 11:07 PM
身材塔夠
作者: yahoo33    時間: 2018-8-27 11:39 PM

每年d才藝表演都係怪怪地  係今年有少少野睇下
作者: 講獨男    時間: 2018-8-28 12:27 AM

每年d才藝表演都係怪怪地  係今年有少少野睇下
yahoo33 發表於 2018-8-27 11:39 PM
表演中出
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-8-28 09:53 AM

以佢姿質入圍都好勉強 ... 我唸大台都係以佢日本人身份 , 作為綽頭先比佢入圍姐
作者: 電騙男    時間: 2018-8-28 11:14 AM

以佢姿質入圍都好勉強 ... 我唸大台都係以佢日本人身份 , 作為綽頭先比佢入圍姐
迦樓羅女王 發表於 2018-8-28 09:53 AM
架妹香港吃香
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-8-28 11:25 AM

架妹香港吃香
電騙男 發表於 2018-8-28 11:14 AM
香港人真易呃
作者: 電騙男    時間: 2018-8-28 11:30 AM

香港人真易呃
迦樓羅女王 發表於 2018-8-28 11:25 AM
大媽好易呃

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0