標題: 英國小巨肺變美人,Grandfather 點評? [打印本頁]

作者: 自拍男    時間: 2018-8-30 10:35 PM     標題: 英國小巨肺變美人,Grandfather 點評?

查看相片

小朋友唱歌一向都有獨特魅力,就好似香港嘅Celine小妹妹咁,喺美國選秀節目《全美一叮》唱名曲《My Heart Will Go On》而爆紅,但係自從出咗局之後就好少再見到佢嘅蹤影。不過當年只得6歲嘅可愛崩牙妹Connie Talbot自從喺英國選秀節目《全英一叮》中憑著《Over the Rainbow》勇奪亞軍後,事業就一帆風順,唔經唔覺已經17歲嘅佢更加係女大十八變,樣又靚身材仲好火辣添!
查看相片

查看相片

自從當年Connie贏出比賽後就即刻被唱片公司睇中簽約做旗下歌手,仲更加有機會去到世界國地巡迴演唱。雖然之後佢就回歸校園生活做學生,不過熱愛唱歌嘅佢仍然經常會喺IG分享佢自彈自唱嘅影片,把聲除咗更加靚之外、技巧亦更加純熟,飆高音、轉音等當然無難度,功架十足。

佢亦同好多年輕人一樣鍾意喺社交網站上載生活照,一對電眼、豐滿嘅嘴唇、加上一把長長嘅金頭髮,真係成個Barbie公仔咁,唔怪得知IG有成16萬粉絲,而且每一次個唱門票都火速售罄啦!

查看相片

作者: 自拍男    時間: 2018-8-30 10:36 PM

賓賓小巨肺

圖片附件: b1130819aff0ebbae68e4b0cb2a95381.jpg (2018-8-30 10:36 PM, 288.7 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2920862&k=ccf1f338fdd0bcaa1203c167c4a5c2ea&t=1726868291&sid=S11hg0

作者: 自拍男    時間: 2018-8-30 10:37 PM

鬼妹早熟早殘
作者: yahoo33    時間: 2018-8-30 11:05 PM

嘩!好大分別
作者: kenlabs    時間: 2018-8-30 11:46 PM

鬼妹早熟早殘
自拍男 發表於 2018-8-30 10:37 PM
早大早墮
作者: 自拍男    時間: 2018-8-31 12:09 AM

早大早墮
kenlabs 發表於 2018-8-30 11:46 PM
dump 波
作者: Thomp    時間: 2018-8-31 12:36 AM

dump 波
自拍男 發表於 2018-8-31 12:09 AM
三十幾歲後收經變男人!
作者: 自拍男    時間: 2018-8-31 09:19 AM

三十幾歲後收經變男人!
Thomp 發表於 2018-8-31 12:36 AM
三十幾歲後收經變老屎忽
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-9-1 05:17 AM

好似己經有D人造FEEL
作者: 自拍男    時間: 2018-9-1 01:39 PM

好似己經有D人造FEEL
迦樓羅女王 發表於 2018-9-1 05:17 AM
似芭比娃娃

圖片附件: barbie-facts.jpg (2018-9-1 01:39 PM, 116.8 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2921207&k=0dcb04a56cbf868134cd1bd39c4641a6&t=1726868291&sid=S11hg0

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0