標題: 大台30大花旦年齡/生日日期列表 [打印本頁]

作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-9-6 11:15 AM     標題: 大台30大花旦年齡/生日日期列表

宣萱 1970年8月18日(48歲)
萬綺雯 1970年10月2日(47歲)
胡蓓蔚 1971年11月12日(46歲)
江美儀 1971年9月20日(46歲)
陳煒 1973年11月21日(44歲)
佘詩曼 1975年5月28日(43歲)
滕麗名 1976年1月20日(42歲)
田蕊妮 1977年9月28日(40歲)
楊怡 1979年8月30日(39歲)
胡杏兒 1979年11月6日(38歲)
姚子羚 1980年11月21日(37歲)
李施嬅 1981年2月12日(37歲)
唐詩詠 1981年5月3日(37歲)
胡定欣 1981年9月9日(36歲)
譚凱琪 1981年10月10日(36歲)
黃翠如 1981年10月23日(36歲)
李佳芯 1982年11月27日(35歲)
黃智雯 1982年12月21日(35歲)
岑麗香 1984年11月17日(33歲)
王君馨 1986年5月5日(32歲)
湯洛雯 1987年5月6日(31歲)
朱晨麗 1987年12月2日(30歲)
朱千雪 1988年6月28日(30歲)
黃心穎 1989年1月23日(29歲)
劉佩玥 1989年9月9日(28歲)
陳瀅 1989年10月22日(28歲)
龔嘉欣 1989年12月5日(28歲)
蔡思貝 1991年2月6日(27歲)
陳凱琳 1991年6月23日(27歲)
作者: 電騙男    時間: 2018-9-6 11:28 AM

曾經首席花旦 do 姐幾多
作者: ThomasKoon    時間: 2018-9-6 12:31 PM

(前)首席新聞女主播:鄭萃雯,1985年8月4日
作者: 電騙男    時間: 2018-9-6 12:38 PM

(前)首席新聞女主播:鄭萃雯,1985年8月4日
ThomasKoon 發表於 2018-9-6 12:31 PM
首席韓星︰孫藝珍,1982年1月11日
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-9-6 12:50 PM

宣萱 1970年8月18日(48歲)
萬綺雯 1970年10月2日(47歲)
胡蓓蔚 1971年11月12日(46歲)
江美儀 1971年9月20日(46歲)
陳煒 1973年11月21日(44歲)
佘詩曼 1975年5月28日(43歲)
滕麗名 1976年1月20日(42歲) ...
迦樓羅女王 發表於 2018-9-6 11:15 AM
香香上面果D , 我都要叫 "姐姐" ...
作者: ThomasKoon    時間: 2018-9-6 04:03 PM

迦樓羅女王 發表於 2018-9-6 12:50 PM
我同你差不多!

P.S.除咗脆魚,我唔會叫佢姐
作者: 電騙男    時間: 2018-9-6 04:03 PM

迦樓羅女王 發表於 2018-9-6 12:50 PM
全部都可以做契女
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-9-6 05:46 PM

全部都可以做契女
電騙男 發表於 2018-9-6 04:03 PM
大過自己既契女???
作者: 自拍男    時間: 2018-9-6 08:47 PM

大過自己既契女???
迦樓羅女王 發表於 2018-9-6 05:46 PM
做大媽契仔
作者: kenlabs    時間: 2018-9-6 10:01 PM

大媽! 全部大媽!
作者: 自拍男    時間: 2018-9-6 10:40 PM

大媽! 全部大媽!
kenlabs 發表於 2018-9-6 10:01 PM
香港靠大媽撐起
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-9-7 10:28 AM

大媽! 全部大媽!
kenlabs 發表於 2018-9-6 10:01 PM
有得服待 , 你服唔服待呢班大媽先???
作者: 港燦男    時間: 2018-9-7 11:47 AM

有得服待 , 你服唔服待呢班大媽先???
迦樓羅女王 發表於 2018-9-7 10:28 AM
服侍得舒舒服服   
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-9-8 11:18 PM

服侍得舒舒服服   
港燦男 發表於 2018-9-7 11:47 AM
我都想
作者: 講獨男    時間: 2018-9-8 11:22 PM

我都想
迦樓羅女王 發表於 2018-9-8 11:18 PM
陳煒大媽、風間大媽

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0