標題: 吉澤明步引退,160212 點評? [打印本頁]

作者: 自拍男    時間: 2018-10-1 10:43 PM     標題: 吉澤明步引退,160212 點評?

現年34歲的AV女優吉澤明步,早於2001年出道,初期以拍攝偶像寫真為主,直至2003年轉型,加入AV女優行列,除了驕人身材外,最為人津津樂道是她外貌酷似女星鄧麗欣,令到一班香港粉絲萬分雀躍,稱她為「暗黑版Stephy」,除了AV作品外,她還曾在2008年來港,為亞視拍攝綜藝節目《AV事務所》,探討日本的AV文化及女優的心路歷程。
按下圖有吉澤明步清純Look:
在15年的拍攝AV生涯中,基本上吉澤什麼題材也拍過,2011年她跟AV男優加藤鷹,來港拍攝《蜜桃成熟時33D》。但吉澤也不是一味拍攝成人電影,在2013年拍過一齣中港合拍的微電影《我愛草食男》,片中還有性女連綺嵐,有不少大膽演出,而吉澤明步的角色是演回自己,講她來港工作,認識了一直視她為偶像的男主角,該片反而是吉澤尺度較為保守的一齣電影。
相關文章:
【多圖】西內瑪利亞回復自由身 片商千萬利誘拍攝成人電影
【AV女優.多圖】椎名空街頭歌手轉拍AV 日本首位出櫃女優
【AV女優.多圖】朝6晚9忙過上班族 水川堇愛自由發揮怕唸台詞
【AV女優從良.多圖】穗花被母親男友性侵 拍性虐AV勾起不快回憶
按下圖有吉澤明步工作Look:
最令人意想不到是鄧麗欣,對於自己的樣貌似吉澤明步,所以在電影《72家租客》,鄧麗欣反而扮演對方,製造出無數笑料。但最令吉澤感到唏噓,是跟她同期出道的蒼井空早已轉型,而且又搵到真命天子,拉埋天窗,反觀吉澤一直獨身至今,她曾表示很羨慕蒼井空可以結婚,而她的擇偶條件相當簡單,主要是體力好,相貌反而其次,香港男士機會嚟啦。

圖片附件: 41234febd249f1ed4bea6c759aa4add4.jpg (2018-10-1 10:43 PM, 189.5 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2924712&k=2a23a3c52e293c884e7adfb39f334f27&t=1726860672&sid=yzYPS2

作者: 自拍男    時間: 2018-10-1 10:44 PM

擇偶條件主要是體力好,相貌反而其次
作者: 160212    時間: 2018-10-1 11:24 PM

仲有明日花綺羅都話唔拍AV
作者: 自拍男    時間: 2018-10-1 11:52 PM

仲有明日花綺羅都話唔拍AV
160212 發表於 2018-10-1 11:24 PM
二揀一

圖片附件: qWukErYmexvCa4GBFmvnKit2ECnnbg-eJ_jb1Cf429Q.jpg (2018-10-1 11:52 PM, 134 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2924714&k=f6aef5a50a91afb2a2459d2198b7756b&t=1726860672&sid=yzYPS2

圖片附件: 5EVdY6Klwe0plAadkVPc-_MKy2BiNKISctLrwHLS68A.jpg (2018-10-1 11:52 PM, 397.4 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2924715&k=ed677731a03d2d7a675d1f3a1dbb8807&t=1726860672&sid=yzYPS2

圖片附件: 7sk8SOv9VmGNVaieXw9yMG39wE5NhChKs6KIALOiiAA.jpg (2018-10-1 11:52 PM, 349.5 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2924716&k=e9651f12e98bc814607b8e516da13c53&t=1726860672&sid=yzYPS2

作者: Thomp    時間: 2018-10-2 12:11 AM

二揀一
自拍男 發表於 2018-10-1 11:52 PM
大肉 Ma 讚呀!
作者: 自拍男    時間: 2018-10-2 12:13 AM

大肉 Ma 讚呀!
Thomp 發表於 2018-10-2 12:11 AM
大肉大媽
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-10-2 04:15 AM

現年34歲的AV女優吉澤明步,早於2001年出道,初期以拍攝偶像寫真為主,直至2003年轉型,加入AV女優行列,除了驕人身材外,最為人津津樂道是她外貌酷似女星鄧麗欣,令到一班香港粉絲萬分雀躍, ...
自拍男 發表於 2018-10-1 10:43 PM
風間大媽己經超過20年
作者: yahoo33    時間: 2018-10-2 01:34 PM

34歲引退搵仔結婚好過啦 無人認頭咩
作者: 自拍男    時間: 2018-10-2 01:39 PM

yahoo33 發表於 2018-10-2 01:34 PM
轉型拍熟女
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-10-2 05:06 PM

yahoo33 發表於 2018-10-2 01:34 PM
佢  蒼井老師  波多野 ... 係絕對天后級 , 某程度有資格講范冰冰果句 :

"我唔會嫁入豪門 , 我就是豪門"
作者: yahoo33    時間: 2018-10-2 07:13 PM

佢  蒼井老師  波多野 ... 係絕對天后級 , 某程度有資格講范冰冰果句 :

"我唔會嫁入豪門 , 我就是豪門"
迦樓羅女王 發表於 2018-10-2 05:06 PM
講係咁講到時又係羨慕人
作者: 自拍男    時間: 2018-10-2 08:43 PM

講係咁講到時又係羨慕人
yahoo33 發表於 2018-10-2 07:13 PM
靚女點會冇人要
作者: yahoo33    時間: 2018-10-2 09:19 PM

靚女點會冇人要
自拍男 發表於 2018-10-2 08:43 PM
靚女唔係冇人要係等人要 幾多靚女無人追
作者: kenlabs    時間: 2018-10-2 09:59 PM

話之佢引爆  女優多的是
作者: 自拍男    時間: 2018-10-2 10:24 PM

話之佢引爆  女優多的是
kenlabs 發表於 2018-10-2 09:59 PM
星洲多靚女
作者: kenlabs    時間: 2018-10-2 10:47 PM

星洲多靚女
自拍男 發表於 2018-10-2 10:24 PM
星洲炒米好嘢

圖片附件: maxresdefault.jpg (2018-10-2 10:47 PM, 128.4 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2924799&k=2c131cd5840e0b0fd1553015f36a7cf2&t=1726860672&sid=yzYPS2

作者: 自拍男    時間: 2018-10-2 11:08 PM

星洲炒米好嘢
kenlabs 發表於 2018-10-2 10:47 PM
星洲扑野
作者: sarmsan    時間: 2018-10-3 12:33 PM

真引退? 慘元老睇開無得再睇
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-10-3 12:54 PM

真引退? 慘元老睇開無得再睇
sarmsan 發表於 2018-10-3 12:33 PM
... 其實我比較少睇佢 , 因為覺得佢成日黑面 ... 但後來覺得呢個係佢既特色 ,
所以都睇左一D , 但如果要排名既 , 佢入唔到我前20大女優 ...
作者: sarmsan    時間: 2018-10-3 02:16 PM

... 其實我比較少睇佢 , 因為覺得佢成日黑面 ... 但後來覺得呢個係佢既特色 ,
所以都睇左一D , 但如果要排名既 , 佢入唔到我前20大女優 ...
迦樓羅女王 發表於 2018-10-3 12:54 PM
小弟覺得黑面幾正禾
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-10-3 03:26 PM

小弟覺得黑面幾正禾
sarmsan 發表於 2018-10-3 02:16 PM
所以我有J 個下 , 但唔係別好呢瓣 ... 得閒可以J 下 , 但唔係最愛
作者: 自拍男    時間: 2018-10-3 10:22 PM

所以我有J 個下 , 但唔係別好呢瓣 ... 得閒可以J 下 , 但唔係最愛
迦樓羅女王 發表於 2018-10-3 03:26 PM
最愛風間大媽
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-10-4 02:12 AM

最愛風間大媽
自拍男 發表於 2018-10-3 10:22 PM
鐘意果D絕大部份己經退左役 ...
作者: 自拍男    時間: 2018-10-4 09:07 AM

鐘意果D絕大部份己經退左役 ...
迦樓羅女王 發表於 2018-10-4 02:12 AM
南波杏
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-10-10 11:28 AM

波多野繼任一姐
作者: 電騙男    時間: 2018-10-10 11:43 AM

波多野繼任一姐
迦樓羅女王 發表於 2018-10-10 11:28 AM
想羽月繼任一姐

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0