標題: TB食硬阿佘,元老點評? [打印本頁]

作者: 自拍男    時間: 2018-10-4 12:37 PM     標題: TB食硬阿佘,元老點評?

同性相吸

查看相片

經理人陳早茵貼身照顧 43歲佘詩曼加晒分(ig圖片/資料圖片)
更多

今年43歲嘅佘詩曼,事業就好暢順,最近更憑大陸宮廷劇《延禧攻略》,事業更上一層樓。但係感情方面,自從08年同鄭嘉穎傳緋聞後,近年阿佘都未有對象,dry足咁多年,今日就有周刊報道指,阿佘自從兩年前離開無綫,自組工作室,搵咗同性密友陳早茵做經理人,陳早茵貼身照顧阿佘,報道更指陳早茵同阿佘過從甚密,話佢有「近水樓台」之意喎!

【曾與韓君婷傳斷背情】經理人陳早茵貼身照顧 43歲佘詩曼加晒分

阿佘自出道以來,緋聞男友多不勝數,好似林峯、陳豪、吳卓羲同鄭嘉穎都係佢緋聞男友,但近年阿佘事業上不斷衝刺,成績有目共睹,然而感情生活就好dry,今日就有報道話佢同經理人陳早茵過從甚密,陳早茵就係陳欣健個女,05年曾與韓君婷傳出斷背情,今次報道話陳早茵極力慫恿阿佘開工作室,佢就做埋阿佘嘅經理人,協助阿佘進軍大陸市場,報道指,今次阿佘憑《延禧攻略》喺大陸爆紅,陳早茵都要記一功。
報道嘅知情人士話,阿佘初頭唔想接《延禧》,因為佢覺得自己唔係做女主角,又要做奸角,加上劇種類似《金枝慾孽》,原本就諗住推咗去,但陳早茵就游說阿佘要接呢套劇,最後亦不負佢望,套劇令到阿佘喺大陸爆紅,阿佘自然對陳早茵加晒分。報道仲話,過去兩年陳早茵陪住阿佘走南闖北,陪伴在側,知情者仲爆料話,陳早茵會投阿佘所好,又送花,明眼人都會睇出佢心意,然而知情者就話阿佘只鍾意男仔,唔會變攣喎!
查看相片

阿佘拍攝《延禧》時,陳早茵都有返大陸探班。(ig圖片)
更多

查看相片

阿佘仲為陳早茵慶祝生日。(ig圖片)
更多

查看相片

(ig圖片)
更多

日前阿佘喺香港有活動,周刊就影到陳早茵陪伴在側,更陪阿佘送啲中秋禮品俾佘媽媽,報道話佢同佘媽媽都相當熟絡,佘媽媽更咗一袋水果俾陳早茵。之後陳早茵更陪阿佘到機場,出發到大陸工作。
查看相片

阿佘最近憑《延禧攻略》喺大陸爆紅。
更多

查看相片

周刊報道話阿佘喺社交網貼嘅花相,係陳早茵所送。(ig圖片)
更多

作者: kenlabs    時間: 2018-10-4 06:06 PM

同性相吸

https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/g6j.rwPWDqej.1us_jUiMA--~A/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjtzbT0xO3c9NjQwO2g9MzYw/http://media.zenfs.com/en/homerun/feed_manager_auto_publish_494/ ...
自拍男 發表於 2018-10-4 12:37 PM
相信好多男人都頂佢唔順 所以轉玩磨豆腐一d都唔意外
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-10-4 07:12 PM

同性相吸

https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/g6j.rwPWDqej.1us_jUiMA--~A/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjtzbT0xO3c9NjQwO2g9MzYw/http://media.zenfs.com/en/homerun/feed_manager_auto_publish_494/ ...
自拍男 發表於 2018-10-4 12:37 PM
唔得 ... 我要用我支JJ幫女神拗返直 !!!
作者: 自拍男    時間: 2018-10-4 09:58 PM

相信好多男人都頂佢唔順 所以轉玩磨豆腐一d都唔意外
kenlabs 發表於 2018-10-4 06:06 PM
一開口馬上變八婆
作者: 自拍男    時間: 2018-10-4 09:59 PM

唔得 ... 我要用我支JJ幫女神拗返直 !!!
迦樓羅女王 發表於 2018-10-4 07:12 PM
由直變攣
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-10-5 03:20 AM

由直變攣
自拍男 發表於 2018-10-4 09:59 PM
唔會 , 我JJ一出 , 一定可以將佢拗返直 !!!
作者: 港燦男    時間: 2018-10-5 09:13 AM

唔會 , 我JJ一出 , 一定可以將佢拗返直 !!!
迦樓羅女王 發表於 2018-10-5 03:20 AM
短小精悍系列
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-10-5 09:23 AM

短小精悍系列
港燦男 發表於 2018-10-5 09:13 AM
... 死仔 , 又要串我
作者: 港燦男    時間: 2018-10-5 10:04 AM

... 死仔 , 又要串我
迦樓羅女王 發表於 2018-10-5 09:23 AM
串鳩元老
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-10-5 11:20 AM

串鳩元老
港燦男 發表於 2018-10-5 10:04 AM
J 不在於大 , 而在於硬
作者: 港燦男    時間: 2018-10-5 03:02 PM

迦樓羅女王 發表於 2018-10-5 11:20 AM
硬過碌蔗
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-10-5 03:25 PM

硬過碌蔗
港燦男 發表於 2018-10-5 03:02 PM
對住佘佘,我硬過碌鐵拉(>﹏<

作者: 胡生    時間: 2018-10-5 04:44 PM

迦樓羅女王 發表於 2018-10-5 11:20 AM
x2...唔硬..j大冇用
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-10-5 05:59 PM

x2...唔硬..j大冇用
胡生 發表於 2018-10-5 04:44 PM
如果鬼佬係洋腸(香腸) , 我地中國人就係臘腸 ... 你話邊個硬D???
作者: 自拍男    時間: 2018-10-6 12:23 AM

如果鬼佬係洋腸(香腸) , 我地中國人就係臘腸 ... 你話邊個硬D???
迦樓羅女王 發表於 2018-10-5 05:59 PM
皺皮
作者: easonchan88    時間: 2018-10-6 12:48 AM

佢唔知灌左乜野迷湯畀阿佘
作者: 自拍男    時間: 2018-10-6 12:51 AM

佢唔知灌左乜野迷湯畀阿佘
easonchan88 發表於 2018-10-6 12:48 AM
女版阮兆祥   

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0