標題: Thomp 信唔信十年後,香港全部死亡? [打印本頁]

作者: 電騙男    時間: 2018-11-9 05:41 PM     標題: Thomp 信唔信十年後,香港全部死亡?

距離不遠了   

1. 蝗蟲霸佔香港,香港人冇樓住

2. 蝗蟲霸佔香港,香港人冇工做

3. 蝗蟲霸佔香港,醫院全部蝗蟲

4. 蝗蟲霸佔香港,學校全部蝗蟲

4. 所有食物被蝗蟲食光

5. 香港儲備全部被淋病敗光

6. 東江屎水飲死人

8. 廢鐵、港豬澳廢橋,倒塌廢棄

7. 百業蕭條,只剩藥房

8. 香港人日日跳樓,死亡無數

9. 高官個個家財億萬,市民個個零身家

10. 立法會只準民建聯參選

11. 23條立法,泛民全部被殺
作者: 電騙男    時間: 2018-11-9 05:52 PM

12. 香港植物全部被蝗蟲搶光

13. 香港動物全部被蝗蟲食光
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-11-9 05:53 PM

1# 電騙男 絕對拉。。。e+香港已經8成半人口,三代之內就係蝗蟲拉!(脷伸:我係第三代)
作者: 電騙男    時間: 2018-11-9 06:14 PM

1# 電騙男 絕對拉。。。e+香港已經8成半人口,三代之內就係蝗蟲拉!(脷伸:我係第三代)
迦樓羅女王 發表於 2018-11-9 05:53 PM
二代之內已經玩完     

1. 每日150蝗蟲

2. 其他名目每年輸入幾萬蝗蟲

3. 香港人無限跳樓

4. 南亞大軍殺到
作者: 電騙男    時間: 2018-11-9 06:17 PM

迦樓羅女王 發表於 2018-11-9 05:53 PM
港英遺民十年內全部有系統地趕盡殺絕
作者: Thomp    時間: 2018-11-9 08:07 PM

距離不遠了   

1. 蝗蟲霸佔香港,香港人冇樓住

2. 蝗蟲霸佔香港,香港人冇工做

3. 蝗蟲霸佔香港,醫院全部蝗蟲

4. 蝗蟲霸佔香港,學校全部蝗蟲

4. 所有食物被蝗蟲食光

5. 香港儲備全部被 ...
電騙男 發表於 2018-11-9 05:41 PM
我都話左放棄香港無眼睇!我依 d 死淨種黎架喇!將來 d 野唔關我事!
作者: 自拍男    時間: 2018-11-10 12:59 AM

我都話左放棄香港無眼睇!我依 d 死淨種黎架喇!將來 d 野唔關我事!
Thomp 發表於 2018-11-9 08:07 PM
香港沉淪,早死早著
作者: 自拍男    時間: 2018-11-10 12:59 AM

Thomp 發表於 2018-11-9 08:07 PM
香港沉淪,有得走就走

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0