標題: 今晚有趙詠瑤,160212 點評? [打印本頁]

作者: 自拍男    時間: 2018-11-19 09:43 PM     標題: 今晚有趙詠瑤,160212 點評?

2018必入前三甲     

https://hk.tv.yahoo.com/%E6%88%80%E5%99%8F-ep9-%E7%8E%8B%E8%B2%BD%E8%88%88-x-%E8%B6%99%E8%A9%A0%E7%91%A4-035206839.html

圖片附件: 新-2.JPG (2018-11-19 09:43 PM, 131.9 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2929363&k=591cb28f0eb2f7c5dc5278e108124e2f&t=1726854159&sid=LV4w6x

圖片附件: 新-4.JPG (2018-11-19 09:43 PM, 122.8 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2929364&k=2957ed1fe4a70882f89413ab8de6c048&t=1726854159&sid=LV4w6x

作者: Thomp    時間: 2018-11-19 10:15 PM

最衰細粒!
作者: chanchan161032    時間: 2018-11-19 10:40 PM

好扑得
作者: 160212    時間: 2018-11-19 11:00 PM

玩制服誘感 又玩警棍
作者: 自拍男    時間: 2018-11-19 11:08 PM

最衰細粒!
Thomp 發表於 2018-11-19 10:15 PM
至愛細粒
作者: 自拍男    時間: 2018-11-19 11:09 PM

好扑得
chanchan161032 發表於 2018-11-19 10:40 PM
大食格
作者: 自拍男    時間: 2018-11-19 11:10 PM

玩制服誘感 又玩警棍
160212 發表於 2018-11-19 11:00 PM
玩大腸
作者: chewlun3    時間: 2018-11-20 07:17 AM

已人妻啦。。
作者: 港燦男    時間: 2018-11-20 09:35 AM

已人妻啦。。
chewlun3 發表於 2018-11-20 07:17 AM
中出人妻    
作者: kenlabs    時間: 2018-11-20 11:15 AM

絕對索
作者: 港燦男    時間: 2018-11-20 11:39 AM

絕對索
kenlabs 發表於 2018-11-20 11:15 AM
人妻

現年25歲D Cup人妻趙詠瑤(Kimi)參加ViuTV《美選D.n.A》後繼續留喺ViuTV做節目主持,人妻身份無礙發展,反而得到力捧,由o靚模躍升到做主持拍電影。Kimi曾大膽承認整容,現擁32D豐滿上圍配以嬌滴玲瓏身材,面對鏡頭即密集擺甫,十分嬌嗲,人妻魅力依然吸引。
Kimi主持ViuTV節目《晚吹—男人講嘢》同《Out畢豬仔團》,喺《晚吹》節目中,會和灘叔(鄒凱光)鬥嘴,要口才腦筋靈活,Kimi說:「我鬧交叻梗係叻,唔係點樣食住我身邊男人,大家人前人後,喺人前佢會就我,適當時我亦會小鳥依人。」Kimi認為婚後工作反而更順利,因為可以俾到更多安全感俾另一半,令對方安心,即使要同異性有親密演出都冇問題。
Kimi唔介意在圈中性感演出,並說:「聽聞電影《同囚》想添食,如果要我拍女版游學修露股、露背我都OK,主要睇意識,劇情需要又唔鹹濕就得啦!老公都係睇意識,如果亂俾人摸係唔值得,佢會好介意,但意識健康佢就話之你被強姦。」
稍後大家會睇到Kimi在冰川着上泳衣喺節目中出鏡,最初以為節目歐遊可以好暢快,後來為滿足拍檔要喺當地打工接受考驗。

姓名:趙詠瑤(Kimi)
年齡:25歲
三圍:32D、25、36

圖片附件: kimi7.jpg (2018-11-20 11:39 AM, 273.4 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2929439&k=9da42c246cd626313b617100024b89ba&t=1726854159&sid=LV4w6x

圖片附件: kimi8.jpg (2018-11-20 11:39 AM, 283.5 KB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=2929440&k=78a22ca9eac73051264eefca934f9488&t=1726854159&sid=LV4w6x

作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-11-21 06:01 AM

人妻

現年25歲D Cup人妻趙詠瑤(Kimi)參加ViuTV《美選D.n.A》後繼續留喺ViuTV做節目主持,人妻身份無礙發展,反而得到力捧,由o靚模躍升到做主持拍電影。Kimi曾大膽承認整容,現擁32D豐滿上圍配以嬌滴玲 ...
港燦男 發表於 2018-11-20 11:39 AM
... 點解大台D人妻 , 你地又唔J ???
作者: 自拍男    時間: 2018-11-21 09:07 AM

... 點解大台D人妻 , 你地又唔J ???
迦樓羅女王 發表於 2018-11-21 06:01 AM
元老 J 名氣
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-11-21 12:00 PM

元老 J 名氣
自拍男 發表於 2018-11-21 09:07 AM
講真 , 趙小姐質素既囡囡係中環 , 無10萬點都有8千 ... 你又點解要J 趙小姐???
作者: 自拍男    時間: 2018-11-21 12:12 PM

講真 , 趙小姐質素既囡囡係中環 , 無10萬點都有8千 ... 你又點解要J 趙小姐???
迦樓羅女王 發表於 2018-11-21 12:00 PM
有樣有波有籮、嬌小玲瓏又夠嬌嗲,仲想點  
作者: 無情Alex    時間: 2018-11-21 03:10 PM

雖然人造人但可以一戰!對波真係唔錯~

作者: 自拍男    時間: 2018-11-21 03:20 PM

?_nc_cat=103&_nc_ht=scontent.fhkg1-1.fna&oh=f6560d6bc207465c412f ...
無情Alex 發表於 2018-11-21 03:10 PM
嬌嗲最殺食   
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-11-21 03:35 PM

?_nc_cat=103&_nc_ht=scontent.fhkg1-1.fna&oh=f6560d6bc207465c412f ...
無情Alex 發表於 2018-11-21 03:10 PM
呢位又咩水???
作者: 無情Alex    時間: 2018-11-21 03:57 PM

18# 迦樓羅女王 趙詠瑤囉-.-

趙詠瑤
作者: 自拍男    時間: 2018-11-21 04:01 PM

18# 迦樓羅女王  趙詠瑤囉-.-

趙詠瑤
無情Alex 發表於 2018-11-21 03:57 PM
人妻瑤

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0